Kandemir, Uşak için dün hizmet ettikleri bugün ve yarında hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, “Yeni yönetim genç arkadaşlarımızın enerjisi, eski arkadaşlarımızın tecrübesi ile birleşerek Uşak sanayisi ve ticaretine daha büyük katkılar sağlayacağına inandığım için ekibimle yeniden aday oldum” dedi.

“EKİP OLARAK BUGÜNE KADAR İLİMİZ VE ÜLKE EKONOMİSİ İÇİN KOŞTURDUK”

UTSO’nun  2 Nisan Pazartesi günü yapılacak olan meslek komiteleri seçimi ile başlayan seçim takvimi, “11 Nisan tarihinde yönetim ve denetim üyeleri seçimi ile sonlanacak.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, UTSO binasında bir basın toplantısı düzenleyerek yeniden başkanlığa talip olduğunu açıkladı.

UTSO Toplantı Salonunda yapılan basın toplantısında ilk konuşan UTSO Meclis Başkanı İsmail kahraman oldu.

Kahraman, “UTO Meslek Komitesi seçimleri 2 Nisan tarihinde yapılacak. 11 Nisan da da kendi organ seçimlerimizi yapacağız. Ben UTSO’nun kuruluş tarihi 1891 yılından bu yana başkanlık ve yönetiminde görev alan hizmete i geçen herkese şükranlarımı sunar, ebediyete intikal edenlere de Allah’tan rahmet dilerim.

Bildiğiniz gibi Uşak ilkler şehri. Bunun bir örneği ide 1891 yılında Uşak’ın sanayi erbabı bir araya gelerek UTSO’yu oluşturmasıdır. Mevcut yönetimde görev alan üyeler ve meslek komiteleri ile yeniden aday olduğumuzu açıklamak için toplandık. Yeni dönemde görev alacak tüm üyelerimiz şimdiden başarılar dilerim. Seçimlerimiz Uşak için hayırlı olsun” dedi.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir ise UTSO Yönetim Kuruluna yeniden adaylığını şu ifadelerle açıkladı: “Bizler, odamız ve Uşak sevdalıları olarak bugün basınımızın karşısındayız. 2 Nisan 2018 tarihinde yapılacak olan UTSO seçimlerinde tüm Uşak’ı kapsayan dinamik ve heyecanlı ekibimizle üyelerimizle hizmet için burada olduğumuzu bildirmek istiyorum.

Bizler, ekip olarak bugüne kadar ilimiz ve ülke ekonomisi için koşturduk. İlimize faydalı olmak için gayret ettik. Birlik ve beraberliğimizi her geçen gün güçlendirerek güzel işler yaptık.

Ben, 2009 yılından bu yana UTSO yönetimlerinde görev yaptım. Son iki yıldır da yönetim kurulu başkanı sıfatıyla görev yaparak katkı sağlamaya çalıştım. Bu süre zarfında makamların han, bizlerin yolcu olduğunu bilerek hareket ettim. Geçmişte olduğu gibi, Bugün de, bundan sonra da cazibenin merkezi olma yolundaki Uşak için çalışmaya ve öncü olamaya devam edeceğiz.

“KAYNAKLARIMIZI ÜYELERİMİZE GÜÇ KATMAK İÇİN KULLANDIK”

Göreve geldiğimiz günden bu yana, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, başbakanımız, bakanlarımız ve TOBB yönetimleri ile birlikte hareket ederek birlik ve beraberliğimizin temsilcisi olduk. Sadece Bürokratik işlemler yapan bir kurum olarak değil, kentin ticaretine, sanayisine ve hatta sağlığına kadar her alanda katkı sağlamaya çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz. Gururla söylüyorum ki; biz üyelerin gücüne güç katan bir odayız. Görev aldığımız sürede odamızın kaynaklarını üyelerimize güç verici işlerde kullandık ve inşallah yeni dönemde de bu kaynaklarımızı üyelerimize güç vermek için kullanmaya devam edeceğiz.

Yeni dönemde de yapmak istediğimiz birçok projelerimiz var. Planladığımız bu projeleri gerçekleştirmek için  parçası olmaktan gurur duyduğum ekibimle yeniden aday olduğumuz açıklamak için karşınıza çıktım.

OTSO, vizyonu ve hedefleri ile Uşak iline yön veren 127 yıllık köklü bir geçmişi olan odadır. Bizlerin UTSO’nun hedeflerini gerçekleştirmeye hazır bu odamızın birer neferi olduğumuzu bildirmek istiyorum. Üyelerimizin teveccühü ile tekrar yönetime gelerek ilimiz ekonomik yaşamını daha ön plan çıkarmak istiyoruz.

Rekabet gücümüzü artıracak, tasarım ve Ar-Ge kapasitemiz geliştirecek her türlü proje için tacir ve sanayicimize dün olduğu gibi bugün ve yarın da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Hizmette süreklilik ilkesi arz eden hizmet anlayışını benimseyerek, ben değil, biz odaklı çalışmamıza devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.

Kadromuz büyük oranda genç arkadaşlarımızı katarak, eski arkadaşlarımızın deneyimi ve genç arkadaşlarımızın enerjisini birleştirerek profesyonel bir ekip olacağımızı düşünüyorum. Tek vücut olarak UTSO seçimlerini gerçekleştirmek istiyoruz.

TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun dediği gibi birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır” diyerek ekip olarak bu seçimlerin birlik ruhunu yansıtmasını temenni diyorum. Biliyoruz ki; başarı çok çalışmakla olacaktır.

Buradan siz basın mensupları aracılığı ile üyelerimize bu çalışmayı gerçekleştireceğimize söz verdiğimi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Seçimlerimiz hayırlara vesile olsun.”

Editör: TE Bilişim