Çakın ; “ Pandemiden sonraki süreçte belki de en az zarara uğrayan sektör biz olduk. Toplu taşıma araçlarına binmek istemeyen insanlar özel araç kullanımını arttırdı.” İfadelerini kullandı.

Yaz döneminde işlerinin fazlasıyla arttığını söyleyen Çakın; “Yazın çok güzeldi, gurbetçi müşteriler ve yerel müşterilerin ilgisi yoğun oldu.” Dedi.

Müşteriden gelen arabaların mutlaka temizlik ve dezenfektan işlemlerinden geçtiğini söyleyen Çakın ; ”Müşterilerimize asla kirli bir araba vermiyoruz. Bu zaten yanlış dünya bu süreçten geçerken biz de dezenfekte işlemlerine gerekli özeni gösteriyoruz, araçlarımızı steril bir şekilde müşterilerimize teslim ediyoruz.” Dedi.

“ALKOL BİR NUMARALI SORUNUMUZ”

Müşteriler ile sorunun yaşanmadığını söyleyen Çakın alkollü araç kullanımına dikkat çekti. Sürücünün alkollü bir şekilde kaza yapması durumunda hiçbir sigortanın zararı karşılamadığını vurgulayan Çakın; “ Böyle durumlarda müşterilerimiz sorumlu. Bunların yaşanmasını hiç istemeyiz ama alkollü araç kullanımı ve bunun ile birlikte normal olarak sürücüye cezai işlem uygulanması bizim bir numaralı sorunumuz. Çünkü bu masrafları kasko karşılamıyor biz de müşterimiz ile sorunu çözmek durumunda kalıyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABER  / BURAK GÜNEY

Editör: TE Bilişim