Sayar’ın 2018 yılında Anadolu Üniversitesi Resim Kulübünün Sergilediği "Karma Resim Sergisine" destek verdiğini hatırlatan Mıdık; “Kulüp faaliyetlerine, sosyal aktivitelerine  karınca kararınca yardımda bulunmuştu.  O günden bu güne hep ziyaret etmek istiyorduk tabi araya pandemi de girdi bugüne nasipmiş, ziyaret ettik. Gösterdikleri misafirperverlik için kendisine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Anadolu Üniversitesinin bir  mensubu olarak reel sektörü sonuna kadar desteklediğini  vurgulayan Mıdık, reel sektörün Uşak ekonomisinin omurgasını oluşturduğunu iddia ederek; “Kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün, reel sektör üreten,  istihdam sağlayan, çok önemli bir sektördür. Desteklenmesi de gerekir! Bu tür işletmelerin çoğalması gerektiğine inanıyorum. Örneğin Sayar marketler 500 kişiye yakın istihdam sağlıyor,  tedarikçilerini de düşünürsek yüzlerce kişiye ekmek veren bir işletme. Tabi gıda ve temizlik sektörü gibi sektörler geleceği olan sektörler.” Şeklinde konuştu.

Ali Sayar’ın Simav’da kurduğu işletmesini Uşak’a taşımasını ve merkezini Uşak’ta konumlandırmasını memnuniyetle karşıladığını belirten Mıdık; “Uşak’ta 21 şubeye ulaşmışlar ve şimdi öğrendim merkezleri de Uşak’mış, tabi Uşak ekonomisine de katkı sağlıyor, dolayısıyla bir Uşaklı olarak beni gururlandırıyor. Kendisine teşekkür ediyorum, kırmadı, bizi kabul etti, kendisine başarılar diliyorum. Yine böyle hayırsever işadamlarının çoğalması taraftarıyım. Özellikle gençlere ve gençlik faaliyetlerine katkı ve destek veren firmaların çoğalmasını istiyorum.” Dedi.

Ali Sayar’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  nazik ziyareti için  Mıdık’a teşekkür ettiğini ve her zaman Kulüp faaliyetlerine destek çıkacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim