Uşak’ta 6 davulu aynı anda çalarak üne kavuşan, magazin programlarında da adını duyuran Erkan Karagöz kredi başvurusunun onaylanmasının ardından banka önünde 6 davulla şov yaptı. Çılgın davulcuyu büyük beğeni ile izleyen vatandaşlar gösterinin moral verici olduğunu ifade etti. Karagöz onaylanan kredisini teslim aldığında ise davullu zurnalı şov yapacağını duyurdu.

Uşaklı çılgın davulcu Erkan Karagöz, korona virüs nedeniyle konser, sünnet, nişan, düğün gibi etkinliklerden olumsuz etkilendi ve Türkiye genelinde işyerini kapatan binlerce esnaf gibi zor duruma düştü, çareyi kredi çekmekte bulduğunda belirten Karagöz, “Korana virüs nedeniyle her türlü etkinliğin iptal edilmesinden sonra  bende Türkiye genelinde ki esnafımız gibi zor duruma düştüm. İhtiyaçlarımı gidermek için bir devlet bankasına kredi müracaatında bulundum. Kredim onaylandı, imzamı attım. Ancak paranın 3 gün sonra ödeneceği belirtildi. Kredimin onaylandığı bugün 6 davulumu alarak banka önüne giderek küçük bir şov yaptım” dedi.

Kredi parasının ödeneceği üç gün sonra ise davul şovuna zurnayı da katacağını ifade eden Karagöz, “Kredim kesinleşti davullarımla banka önüne gelerek şov yaptım. Paramı 3 gün sonra aldığımda ise davul şovuma zurnalarla ses getireceğim. Bugün banka önünde yaptığım davul şovuma korona virüs nedeniyle işleri dolayısıyla evinden çıkan Uşaklı vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlarımızın zor günler geçirdiği günümüzde, çektiği sıkıntıları bir nebze olsun müzik ve davul şovlarımla devlet büyüklerimizin izin vermesi durumunda renk getirmeyi düşünüyorum” şeklinde  konuştu.

Editör: TE Bilişim