Mahallenin yukarısındaki tarlaya bakım yapılıp bu sorunun çözülmesini ve kaldırımlarının bir an önce yapılmasını isteyen Uğur Kavcı ; “ Şefleri yolu yaptıktan 3-4 gün sonra gördüm. 500 metre ileriden bir resmi araba ile bakıp gittiler. Ben de onları yolda önlerine geçmek istedim hatta neredeyse kaza geçiriyordum. Arkadaşlar yeniden geldiler çakıl dökelim buraya asfalt olmaz dediler. Ben de kabul edip çakıl da olabilir önemli değil dedim. Kaldırım yapmadılar belki daha sonra yaparlar ama şu gördüğünüz yolu düzgün yapmadılar. Yapmadıkları için zorluk çekiyoruz. Belediye Başkanından memnunuz ama maalesef kontrol yok. Asfaltçılar mı yolu yapanlar mı kontrol edecek bu işi bilmiyorum ama yalnız kaldı bu yol.” Dedi.

“KANALİZASYON ALTYAPI ÇALIŞMASI YAPILDI”

Kanalizasyon çalışmasının yapıldığını ancak tarlada herhangi bir düzenleme yapılmadığını iddia eden Kavcı konuyla ilgili olarak şunları söyledi; ” Normalde burası projeye göre Dörtyol ağızı kepçeler burayı böyle bırakıp gitti. Bu nedenle tarlanın çamuru aşağıya doğru akıp evlere giriyor. Bu son yağmur yağdığında bu durumu çok şiddetli yaşadık. Buna bir çözüm istiyoruz. Yağmur yağdığında içeriye sel geliyor her taraf çamur oluyor.” Dedi.

MEHMET ÇAKIN BİZİM ÇAYIMIZI İÇSİN”

Kavcı ; “ Yağmur yağdığında içeriye sel geliyor her taraf çamur oluyor. Kanalizasyon altyapı çalışması yapıldı yukarısı tarla. Biz esnaf olduğumuz için eşi dostu davet ediyoruz buraya. Yağmur yağdığında her taraf çamur oluyor. Önceden burası toprak yoldu. Kanalizasyonla beraber 15 gün içerisinde oldu bütün bunlar. Asfalt atıldığı için Mehmet Çakın başkanıma teşekkür ederim çok beğendik. Başkan bizim çayımızı içsin. Biz çayını içmeye gittiğimizde işi oluyor buyursun burada ağırlayalım.” Şeklinde konuştu.”

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim