‘’Hobime Sarılıyorum Boş Zamanımı Değerlendiriyorum’’ sloganıyla gerçekleştirdikleri projede Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisi Eylül Ayçiçek tarafından Uşak Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ‘’Graffiti’’ sanatıyla ilgili bilgilendirme ve eğitim verildi.

Projenin son aşamasında ise öğrenciler ile birlikte Uşak Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi duvarına Graffiti sanatı kullanılarak ‘’FSM Hatırası’’ yazıldı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun katılım gösterildi.

Projeyle ilgili düşünceleri sorulan okul öğrencileri ‘’ Proje gerçekten çok başarılı hem okulda okuyan öğrenciler hem de mezun olan öğrencilerin önünde fotoğraf çekinebileceği ve ileri ki yaşamlarında hatırlayabilecekleri bir alan yaratılmış oldu’’ ifadelerini kullanırlarken öğretmenler ise öğrencilerin yoğun ilgisinden ve kazandıkları hobilerinden dolayı mutlu olduklarını belirttiler. Okul tarafından projeyi gerçekleştiren öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

Editör: TE Bilişim