Hiçbir zaman ticari bir kaygısının olmadığını aktaran Kavcı; “Hayatım boyunca uçak sevdalısı oldum. Çocuklarımız sanal ortamlarda çok fazla vakit geçiriyorlar, internete karşı değilim ama onun dışında da uğraşları olsun. Bunun için Uşak’a hurdaya ayrılmış küçük bir uçak getirmek istiyorum. Çocuklar gelsinler uçağı görsünler içine girsinler, gerçek bir uçağı deneyimlesinler. Bir tane de çay ocağı koyacağım, çaylarını içsinler eğlensinler” şeklinde konuştu.

İngilok da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi yaklaşık 21 yıldır havacılığın içinde olduğunu belirten İngilok ; “ Ben şu ana kadar bu kadar havacılık aşığı biriyle tanışmamıştım. Elimizden geldiği kadar ona yardım edeceğiz, destek olacağız. Getirdiğiniz hediyeler için ayrıca teşekkür ederim.” Dedi.

ERAH Havacılık Akademisi Hakkında:

1991

ERAH Havacılık, Isparta’da zirai ilaçlama ve orman yangın söndürme alanında faaliyet göstermek amacıyla kuruldu.

2008

ERAH Uçuş Okulu kuruldu. Uçuş eğitimleri Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda, teorik eğitimler ise Antalya’da verilmeye başladı.

2009

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda bin 500 metrekarelik Uçuş Eğitim Hangarı hizmete açıldı.

2015

İstanbul’da teorik ve simülatör eğitimlerin verildiği tesis hizmete girdi.

2017

Türkiye’de ilk defa teorik, uçuş ve simülatör eğitimlerinin tamamının aynı tesis içerisinde verilebildiği Havacılık Akademisi Kampüsü Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda hizmete açıldı.

BUGÜN

Isparta’da; Türkiye’nin ilk Havacılık Akademisi kampüsünde 20’den fazla eğitim uçağı, son teknoloji simülatörler, İstanbul’da ise teorik ve simülatör eğitim tesislerinde tecrübeli eğitmen kadrosuyla havayolu şirketlerine ve bireysel öğrencilere pilotaj ve havacılık eğitimleri veriyor.

Editör: TE Bilişim