Mehmetçiğin 'Zeytin Dalı Harekatı'na her geçen gün destek yağıyor. Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği (UŞAPADER) üyeleri Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Uşak Askerlik Şubesi önünde toplandı. Önce kurban kesen dernek üyeleri daha sonra Askerlik için başvuru yaparak "Bu ülke için şehit olmaya hazırız" mesajı verdiler. 
İhtiyaç halinde seve seve bu aziz vatan için kanlarının son damlalarına kadar vermeye hazır olduklarını ifade eden gönüllü aşçılar, “Her zaman askerimizin ve vatanımızın yanındayız. İhtiyaç olduğu anda hiç düşünmeden kanımızın son damlasına kadar vermeye hazırız. Allah tüm Mehmetçiğimizi korusun inşallah sağ salim vatanlarına geri dönecekler” ifadelerini kullandılar.
Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Fatih Demir, kurban kesimi sonrası yaptığı açıklamada “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin vatan hainlerine karşı başlatmış olduğu 'Zeytin Dalı Harekatı'na sonuna kadar destekliyoruz. Uşak Aşçılar ve Pastacılar Derneği olarak askerlerimiz için bir kurban adağımız oldu bu adağımızı yerine getirdik. İnşallah Rabbim onları sağ salim ailelerine kavuşturur. UŞAPADER olarak kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte gönüllü askerlik için dilekçe verdik. Dilekçelerimizi komutanımıza teslim ettik. Bizde vatanını seven tüm halkımız gibi askerimizin ve vatanımızın yanındayız. İhtiyaç olduğu anda canımızla ve kanımızın son damlasına kadar vatanımızın yanındayız” dedi.
Askerlik Şubesi önündeki etkinliğe katılıp askerli müracaatı yapan UŞAPADER'in kadın üyelerinden Safiye Şarbay da vatan ve millet için hizmet etmeye her zaman hazır olduklarını dile getirdi.

 

Editör: TE Bilişim