Ak Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Ak Parti Uşak Milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Alim Tunç, İstanbul’da  Uşaklılar Vakfı yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıda 23 Haziran seçimine yönelik istişarelerde bulunuldu.

Sosyal medya hesabından çalışmalar hakkında bilgiler veren Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş;  “ İl Başkanımız Fahrettin Tuğrul ile birlikte İstanbul’da Uşaklı hemşehrilerimizden gönül belediyeciliği için ellerini sıkıyor, gönüllerini alıyor ve Sayın Binali Yıldırım’a destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Güneş, seçim öncesi yürüttükleri çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi ; “İl Başkanımız Fahrettin Tuğrul ile birlikte Üsküdar’da hizmet veren hemşehrilerimizi ziyaret ederek Binali bey için destek ve dua istedik. AK Parti ve MHP  Ataşehir İlçe Teşkilatlarımızı ziyaret ettik. Teşkilatlarımıza çalışmalarında kolaylıklar  diliyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yâr ve yardımcımız olsun. İstanbul Karahallılar Vakfımızın düzenlediği kahvaltı programına katıldık. Ülkemiz için büyük önem arz eden İstanbul seçimleri ile ilgili hemşehrilerimizle hasbihal edip destek ve dualarına talip olduk. Güzel İstanbul’umuzu  İnşaallah Sayın Binali Yıldırım’a emanet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bizleri hemşehrilerimizle buluşturan Karahallılar Vakfımızın değerli yöneticilerine ve katılım gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Uşak İl Başkanı Ayhan Kınden, MHP MYK Üyesi Hüseyin Hüsnü Uğur, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş , MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk , MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş , Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, MHP Uşak il yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul , Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Ak Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş ile beraber, halkın yoğun ilgi gösterdiği Kağıthane Hasbahçe'deki Sadabad Şenlikleri kapsamında düzenlenen cirit müsabakasına ve kupa törenine katılım sağladılar ve İstanbul'da yaşayan Uşaklılarla bir araya gelerek 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım  için destek istediler.

Editör: TE Bilişim