Konuşmasında 179 yıllık köklü bir geçmişi bulunan PTT’nin değişen teknolojiyi kullanarak hedeflerine hızlı ve emin adımlarla yürüdüğünü vurgulayan Ertaş ; “Sayın Genel Müdürümüz Kenan Bozgeyik beyinde belirttiği PTT’ nin 2018-2023 vizyonuna uygun olarak tüm Türkiye’de 15 bin  işyeri ve 100 bin personel hedefine ulaşma noktasında Uşak’ta da 6 merkez, 13 şube ve 14 acente olmak üzere toplam 33 adet iş yerimizde halkımıza hizmet etmekteyiz.” Dedi.

Ertaş konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı ; “Ülkemizde 4. büyük operatör olma hedefimizle yola çıktığımız PTTCELL de en uygun faturalı, Faturasız kampanyalarımız devam etmektedir. Kişisel pul hizmeti ile yöremizin tanıtımına katkıda bulunuyoruz.   E-Ticaret sektöründe E PTT AVM platformunda ilimize ait özel Uşak tarhanamızı satışa sunduk. Üçüncü kişilere anlaşmalı olduğumuz bankalar aracılığı ile en uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi veriyoruz. Ayrıca PTT’ de tüm kişi ve banka kurum hesaplarına ucuz para transferi gerçekleştirmek mümkün. Yurt dışına yapacağınız para transferlerinde UPT ve Western Union hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Yine gelir idaresi başkanlığı ile imzalanan protokol kapsamında 60 adet ana vergi ve 72 adet yapılandırma vergisi tahsilatlarınızı yapabilirsiniz. Kısacası bu 500’ü aşkın hizmeti PTT’den gerçekleştirebilirsiniz.  Uşak’ta toplam 33 adet iş yerimiz ve 19 adet ATM’lerimizle Uşaklı hemşehrilerimize hizmet vermenin gururu ile her geçen gün yeni işyerlerimizi açıyoruz.

Bu vesile ile açılışını gerçekleştirmekte olduğumuz Fatih PTT şubemizin hayırlı olmasını diliyor, açılışında bulunarak bizleri onurlandıran değerli katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim