Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), yıl boyunca özel gün ve haftalarda düzenlediği kampanyalara bir yenisini ekledi. Şirket, Kurban Bayramı öncesinde sevdiklerine güzel bir tebrik kartı veya hediye göndermek isteyenleri oldukça sevindirecek bir kampanyaya imza attı.

PTT A.Ş., 14-20 Ağustos 2018 tarihleri arasındaki iş günleri içerisinde postaya verilecek yurt içi posta kargosu ve APS kurye gönderilerine yüzde 25 indirim uygulayacak. Herhangi bir indirimden faydalanan gönderiler, ayrıca bu indirimden yararlanamayacak. Şirket, kampanya kapsamında Kurban Bayramı’na özel tebrik kartları da hazırladı. Birbirinden güzel tebrik kartları PTT işyerlerinden ücretsiz edinilebilecek. Tebrik kartlarının posta ücreti ise müşterilerden tahsil edilecek. 

Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Uşak PTT Başmüdürü İsmail Ertaş bayrama özel Uşak için de kartpostal hazırladıklarını söyledi.  Dijitalleşen dünyada bu geleneğin devam ettirilmesine destek vermek adına PTT olarak böyle bir uygulamaya gidildiğine değinen Ertaş kartpostalların PTT şubelerinden bayrama özel ücretsiz alınabileceğini hatırlattı.  Ertaş  Uşak’ın tarihi değerlerinden olan Cladras köprüsü, Kanatlı Deniz Atı ve Blandus Antik Kenti fotoğraflarının yer aldığı kartpostalları bayram tebrikleri için kullanılmasını önerdi. 

Kartpostalların yanı sıra   kişisel pulların vatandaşların özel günlerini ölümsüzleştirmeleri için önemli bir fırsat olduğuna değinen Ertaş; “Düğün, sünnet, doğum günü, yaş günü gibi özel günlere özel kişisel pulları her bütçeye uygun bir şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bu günlerini ölümsüzleştirmek isteyen herkesi PTT Uşak Merkez Şubemize ve tüm işyerlerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Ertaş ayrıca PTT Uşak Merkez Şube ve tüm işyerlerinde muhasebat gelen müdürlüğü imara barışına ait tahsilatlar ile motorlu taşıtlar vergisi ve  Tapu Kadastro Genel Müdürlüğüne ait tüm tahsilatları,  bedelli akserlik ödemelerinin yapıldığı bilgisini verdi.
Bireysel PTT Kargo / Kurye  günderilerine 31 Ağustos tarihine kadar yüzde 25 indirim devam edecek.
 

Editör: TE Bilişim