Seçimli genel kurulu  meslektaşlarının  büyük katılımıyla tamamlandığını ve sonuçların meslektaşlarının tercihleri doğrultusunda gerçekleştiğini vurgulayan Mıdık konuşmasının devamında şu  ifadeleri kullandı; “ Buna göre oluşan yeni yönetim kurulumuz, denetleme ve disiplin kurulumuz ile birlik delegelerimiz 20 Haziran 2019 tarihinde mazbatalarını alarak görevlerini yapmak üzere ilk toplantılarını yapmıştır.  Toplantıda görev dağılımları yapıldı. Öncelikle tekraren odamıza, meslektaşlarımıza bir kez daha hayırlı uğurlu olsun diyorum. Başta şahsım olma üzere tarafımıza verilen bu görevlerin geçici olduğunu ancak meslektaş olmanın kalıcı olduğu bilinciyle hareket ederek görev süremizce birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Uğur Albayrak yaptığı konuşmada seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez kuralları olduğunu ve Uşak Mali Müşavirler Odası olarak bu seçimleri onurlu bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi.  Görev yaptığı sürece çok güzel çalışmalara imza attıklarını ifade eden Albayrak; “ Gönlüm rahat gidiyorum, yeni gelen yönetim de bu işe layıkıyla yapacaktır” dedi. Yeni başkana ve yönetim kuruluna tavsiyelerde bulunan Albayrak; “ Camia neleri talep ediyor ne gibi eksiklikler var bunları listeleyip gündeme alarak bir an önce hizmete alırlarsa bize de ne zaman ihtiyaç duyarlarsa o zaman yanlarında olmaya söz verdik öyle de yapacağız. Hepinize başarılar diliyorum, inşallah daha güzel günler hepimizin olsun” şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonunda Uğur Albayrak’a plaket, fotoğraf albümü ve çiçek taktim edildi. Devir teslim töreninden sonra üyelerle fikir alış verişi yapıldı.

Yönetim Kurulu: 

Başkan                     :  Mustafa Mıdık,

Başkan Yardımcısı : Ahmet Metin,

Oda Sekreteri        : Çiğdem Uğuz,

Oda Saymanı         : İsmail Balta,

Üye                          :  Süleyman Işık

Denetleme Kurulu:  

Başkan :  Erol Özer,

Üyeler :  Hafize  Çimen, Ramazan Çuhadar,

Disiplin Kurulu:

Başkan:  Kadir Emet

Üyeler :  Yetiş Erdoğan, Verdi Cengiz, Alper Yeter, İsmail DemircicH

TÜRMOB Birlik Delegeleri :  Uğur Albayrak, İsmail Azmi Yılancıoğlu, Sadık Karahan, Celalettin Çoban, Melek Gökoğlu, Fatma Can, Mustafa Raşit Yılancı

Editör: TE Bilişim