Seçim sonrası söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Nasıf Uyar yeni dönemin Uşak Rota Dağcılığa ve tüm dağcılık camiasına hayırlı olmasını diledi. Uyar  Yeni dönemde yönetimde yer almayan üyeleri de kulüp içerisinde ki çalışmalara katarak aktif hale getireceklerini söyledi.   Kulübün kurumsallaşması için çalışmalarda bulunacaklarını belirten Uyar; “ Başlıca hedefimiz her zamanki gibi Dağcılık ve Doğa sporu yapmayı yaygınlaştırma , çevre bilinci oluşturma ve Uşak'ın tanıtımını yapmak olacaktır.” Şeklinde konuştu.

Uyar daha önceki yönetimde yer alan arkadaşlarını da teşekkür ederek; “ Bu dönemde de arkadaşlarımızın tecrübelerinden yararlanacağız önerilerini dikkate alacağız” dedi .     Yeni yönetime başarılı çalışmalar dileyen Uyar hatasız kazasız faaliyetlerde buluşmak dileğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Yönetim Kurulu : Nasıf Uyar ( Yk. Başkanı), Mehmet Tarımer ( Bşk. Yrd.), Hayriye Çaylak Ata ( Sayman),  Elvan Bakıcı ( Sekreter), Ali Benhur Yavaş ( üye), Hüseyin Haluk Kısakol (üye), Özgür Bıcılıoglu (üye Denetim Kurulu: Sevil Yıldız,  Halil Saraydar, Halime Akçakaya ' dan oluştu.

Editör: TE Bilişim