Vatandaşların sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması adına çalışan ve denetimler gerçekleştiren Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin adresi bu kez fırınlar ve pide salonları oldu.

Ramazan ayının gelmesiyle denetimlerini arttıran Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ruhsat, gramaj, fiyat tarifesi ve sağlık koşullarına uygunluk gibi çeşitli konularda incelemede bulundu. İncelemelere Uşak Belediyesi Zabıta Müdürü Nusret Güler de katıldı.

Denetimlerde büyük bir sorunla karşılaşmayan Zabıta Müdürlüğü personeli, bazı konularda iş yeri sahiplerine ve çalışanlara uyarılarda bulundu.

Uşak halkının kalite endeksli ve standartlara uygun bir hizmet almasını hedeflediklerini paylaşan Zabıta Müdürü Güler, "Denetimlerimiz şehir genelinde devam ediyor. Halk sağlığını tehdit eden, haksız kazanca sebebiyet verecek gramaj farklılıklarının ve benzeri sorunların yaşanmaması adına fırınlarımızda ve pide salonlarımızda kontrollerimizi gerçekleştirdik. Bazı küçük eksiklikler olsa da genel manada bir sorun ile karşılaşmadık. Duyarlılıkları nedeniyle fırınlarımıza ve pide salonlarımıza teşekkür ediyoruz. Denetimlerimiz unlu mamul üretimi ve satışı yapan esnaflarımız başta olmak üzere farklı sektörlerde de devam edecek" dedi.

Zabıta Müdürü Nusret Güler, vatandaşların olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde, 0276 223 23 65 numaralı hattan veya 153 üzerinden şikâyetlerini bildirmeleri çağrısında bulundu.

Editör: TE Bilişim