Günlük yaklaşık 2 ton hammadde işlediklerini ve günde ortalama 200 parça kargo gönderisi yaptıklarını aktaran Tuncay; “PTT bizim artık bizim kardeş kurumumuz PTT ile artık aile gibi olduk, sağ olsunlar. PTT, bizim reklamımızın daha iyi yapılmasını sağlamak amacıyla firmamıza özel pul yaptı artık kargo paketlerimizin üzerinde marka amblemli pullarımız olacak.” Dedi.

Sektöre Aspir yağı üreterek girdiklerini anlatan Tuncay oğlunun işe dahil olmasıyla birlikte büyüdüklerini ve şu an 60 çeşit yağ ürettiklerini söyledi. Üretimlerinin yüzde 90’nını internet ortamında pazarladıklarını belirten Tuncay Uşak’taki alternatif tarım ürünlerinin işlenmesiyle ilgili olarak şunları söyledi; “Ulubey’in İnay köyünde bir vatandaşımızın 50 dekar lavantasını alma sözünü verdik, onun yanında birkaç çiftçimiz daha var onlarında ürettiklerini alacağız. Uşak bölgemizde yağı çıkan bütün bitkilerin ve tohumların tamamını satın alabilecek kapasitedeyiz bu anlamda çiftçilerimiz rahat olsun.  İstikrarlı olarak büyümeyi hedefliyoruz bu doğrultuda 2023 yılındaki hedefimiz 50 kişiye iş vermek” şeklinde konuştu.

PTT Uşak Başmüdürü İsmail Ertaş da Uşaklı iş adamları başta olmak üzere özellikle yüksek miktarda kargo gönderimi yapan işletmeleri özel pul bastırmaya davet etti. Kargo gönderiminde yapılan anlaşmalarla  maliyetlerinin çok makul düzeylere indiğini vurgulayan Ertaş; “ Müşterilerimiz bir yandan kendilerine özel pullarla  kurumsal kimliklerini pullara aktarırken kargo gönderimlerinde de anlaşarak daha uygun gönderi imkanına kavuşuyor. PTT olarak biz de Uşak sanayisine bir nebze katkı sağlamış oluyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmek noktasında var gücümüzle çalışıyoruz. Ben Refik beye teşekkür ediyor işlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Editör: TE Bilişim