Vali Funda Kocabıyık anı deftere şu ifadeleri yazdı ; “Bugün üçüncü yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bayrağımıza, bağımsızlığımıza, milli birliğimize ve demokrasimize karşı yapılmış hain darbe girişimine büyük bir kahramanlık ve fedakarlıkla mukavemet gösterirken şehit olan vatandaşlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

15 Temmuz, aziz milletimizin tek yürek, tek bilek olarak kazandığı demokrasi zaferidir. Şartlar ne olursa olsun ülkemizin geleceği adına karar verme yetkisinin kendisinde olduğunu ve bunun hiçbir zaman elinden alınamayacağını “Vatan bizim, irade bizimdir” diyerek tüm dünyaya haykıran Türk Milleti istiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif’in deyimiyle gövdesinin kurşunlara siper etmiş, alçaklara yurdumuzu teslim etmemiştir.

Yüce Allah birliğimizi ve dirliğimizi her zaman daim eylesin. Şehit kanlarıyla sulanmış kutsal vatan topraklarımızı her türlü saldırıdan muhafaza buyursun.”

Törene Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş,  Vali Yardımcıları ve birim amirleri katıldı.

Editör: TE Bilişim