Atatürk Kültür Merkezinde sınıf öğretmenlerinin rehberliğinde düzenlenen etkinlikte, ebru sanatı, cam baskı teknikleri ve robotik kodlamaya ilişkin çalışmalar sergilendi.

Serginin açılışını öğrencilerle birlikte, öğretmenleri, okul idarecileri ve veliler yaptı. Açılış öncesi bir konuşma yapan okul müdürü Lokman Öztürk, “Çocuklarımız yıl içinde çeşitli alanlarda kurs görüyorlar. Her birisi başarılı ve yetenekli bu öğrencilerimize fırsat verildiğinde ortaya güzel çalışmalar konuluyor. Özellikle sanatsal etkinlikler çocuklarımızın kişisel gelişimini, sosyal ve kültürel becerilerinin artmasına katkı sağlıyor. Sergide çocuklarımızın yeteneklerini görme imkânımız olacak. Sergimizin hazırlanmasına katkı sağlayan başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmen arkadaşlarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sınıf öğretmeni Sultan Yüksel yaptığı konuşmada “Öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya koymaları için bu tür sergileri önemli bir fırsat olarak görüyorum. Bizler çocuklarımızla hem derslerde başarılı olmak hem de sosyal ve kültürel alanda gelişmiş bireyler yetiştirmek istiyoruz” dedi.

Minik öğrenciler aldıkları kurs kapsamında kendi yaptıkları ebru sanatının sergisini anne babaları ve öğretmenleriyle birlikte açtı. Atatürk Kültür Merkezinde açılan ebru sanatı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Editör: TE Bilişim