Program Kürşat Biçici’nin türkü performansıyla başladı. Tanıtım toplantısının açılışı konuşmasını yapan Ak Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul Uşak’ın sorunlarını birlikte el ele vererek çözeceklerini, Uşak’ı 2023’e hedefine birlikte ulaştıracaklarını vurguladı. Toplantının Uşak ve Türkiye için hayırlara vesile olmasını dileyen Tuğrul; “ Biz istişare kültürünü esas alan, ortak aklın egemen olduğu, millet iradesini her şeyin üzerine koyan bir teşkilatın mensuplarıyız bu yüzden böyle toplantıları önemsiyoruz, motivasyon ve enerji depoluyoruz.” Dedi.

Tuğrul’dan sonra söz alan hali hazırdaki Ak Partili Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan 5 yıl boyunca yaptıklarını anlattı.

Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş bu vatan için canlarını feda etmiş şehitlerimizi unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını söyledi. Mart ayında yapılacak seçimlere samimiyetle, tevazuuyla ve gayretle hazırlanacaklarını belirtti.

Güneş’in konuşmasından sonra sahneye çıkan Ak Parti; “ Özellikle bu başlangıç noktasında, Türkiye’de hiçbir şey eskisi olmayacak diyerek çıktığımız kutlu davanın 16 yılında hamdolsun onca engellemelere, badirelere karşın bugün eğitim, sağlık, ulaştırma, milli savunma sanayi alanında, güçlü büyük Türkiye hedeflerine koşuyoruz.” Şeklinden konuştu.

Ak Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın İse ; “Millete hizmet sevdasıyla ülkemizin dört bir yanında ilk günkü aşkla yerel seçim kampanyamız başlayacak. 17 sene önce olduğu gibi Ak davanın Ak neferleri sahada olacak. Biz Uşak teşkilatı olarak bu görev bize tevdi edildiğinden itibaren sahada çalışmamıza başladık.” Dedi. Uşak Belediye Başkanı seçildiği taktirde şeffaf bir belediye olacaklarını vaat eden Çakın vatandaş arasında ayırım yapmaksızın hizmet edeceklerini söyledi.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam toplantının son konuşmasını gerçekleştirdi. Uşak’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini belirterek konuşmasına başlayan Çam; “ Ege’yi Ankara’ya bağlayan aşıklar diyarı Uşak’ta bir söz var ‘Her yol Ankara’ya’ çıkar diye 31 Mart’ta inşallah yine tüm yollar  Ankara’ya çıkacak. Şimdiden tüm adaylara başarılar diliyorum tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Çam konuşmasının ardından adayları birer birer sahneye çağırdı. Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim