Açılış programında ilk olarak söz alan  Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın; “İnşallah tüm Uşak’ta olduğu gibi Karaağaç mahallemizde de yapacağımız çalışmalarda, gerçekleştireceğimiz etkinliklerde bu seçim irtibat büromuz hayırlara vesile olacaktır. Ben inanıyorum ki Karaağaç mahallemiz bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine Uşak’ta Ak Partimizi en güçlü şeklide desteklemeye devam edecektir.” Dedi.

“İLKLER ŞEHRİ UŞAK HER ZAMAN DAVASINA SAHİP ÇIKTI”

Çakın’ın ardından Uşaklılara hitap eden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ilkler şehri Uşak’ın  her zaman davasına sahip çıktığını,  Ak Partiyle birlikte omuz omuza durduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte tüm imkanlarıyla Uşak’ın çocukları, gençleri, kadınları, erkekleri için hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayan Kasapoğlu; “ Biliyorsunuz 31 Mart seçimleri önemli bir seçim, Mehmet Çakın kardeşimiz sizlerin destekleriyle belediyemizde bizlerle birlikte olacak inşallah ve inşallah Uşak’taki hizmet kervanını gönül belediyeciliği anlayışıyla daha yükseklere daha yukarılara sizlerin destekleriyle, dualarıyla taşıyacak.” Şekilden konuştu.

“UŞAK STADYUMU PROJESİYLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR BİTMEK ÜZERE”

Spor bakanlığı olarak hem gençlerin hem kendini genç hisseden herkesin her daim tüm imkanlarıyla yanlarında olduğunu hatırlatan Bakan Kasapoğlu konuşmasının devamında ;  “Biliyorsunuz bu güne kadar gerek gençlerimizle gerek eğitimle  gerekse sporla ilgili pek çok yatırım yaptık,  yapmaya devam edeceğiz. Bunlardan bir tanesi Uşak stadyumu,  Projesiyle ilgili çalışmalar bitmek üzere en kısa zamanda  onun temelini ve inşasını başlatacağız. Şimdiden Uşak’ımızın gençlerine sporuna yarınlarına hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

UŞAK’A 2 YÜZME HAVUZU DAHA YAPILACAK

Uşak’ta sadece futbol alanında yatırım yapmadıkları birçok spor dalında faaliyetlerinin olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu yüzme bilmeyen kalmasın projesi kampanyası kapsamında Uşak’a çok güzel bir yüzme havuzu kazandırdıklarını dile getirdi. Bununla yetinmeyeceklerini belirten Bakan Kasapoğlu Uşak’a bu nitelikte iki havuz daha  kazandıracaklarını söyledi. Bakan Kasapoğlu gençleri ve aileleri daha fazla spor yapmaya davet etti.

Uşak’ın Çılgın Davulcu lakaplı müzisyeni  Erkan Karagöz de Bakan Kasapoğlu’na Uşak’ta bir sürpriz yaptı. Karagöz esnaf ziyareti yapan Bakan Kasapoğlu’na 6 davulu aynı çalarak destek verdi. Bakan Kasapoğlu bir süre sohbet ettiği müzisyene meslek hayatında başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim