CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İl Başkanı Nadi Sancar, Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu ve parti mensuplarının bulunduğu toplantıya İYİ Parti Uşak kurucu İl Başkanı olan ve 24 Haziran seçimlerinin ardından partisinden istifa eden Ali Kurt da katıldı.

Toplantıda konuşan CHP Uşak İl Başkanı Nadi Sancar gelecek nesillerin çok daha mutlu yaşaması gerektiğini bu hak ettiğini söyleyen Sancar; “ Haydi şimdi el ele gönül gönüle verelim Martın sonunu bahar kılalım. Uşak’ta sevi kazanacak, vicdan kazanacak” dedi.

Sancar’ın ardından konuşan CHP Milletvekili Özkan Yalım,  Uşak’ta yapılan çevre yolu inşaatının aradan geçen zamana rağmen hala tamamlanamadığını ve tarımsal arazilerin hiçbir şekilde kullanılmadığını ifade etti. CHP’li belediyelerin örnek gösterildiğini belirten Özkan Yalım, “CHP’li belediyeler dünya çapında örnek oluyor. Eskişehir ve Aydın’da yapılan işler ve hizmetler ortada. 31 Mart’tan sonra Uşak’a bahar gelecek” dedi.

CHP’nin Uşak Belediye Başkan adayı Asım Kalelioğlu, aday olduktan sonra kentteki kişi ve kurumları ziyaret ettiğini ve temel sorunu işsizlik olarak tespit ettiğini kaydetti. Göreve geldiğinde kenti ekonomik yönden refaha çıkaracağını anlatan Asım Kalelioğlu; “Ben size, birlikte yönetilen ve bütün kararların ortak alındığı bir Uşak vaat ediyorum. Tüm mahallerde belediye poliklinikleri ve yaşlı bakım evleri bulunacak. Gençlerin gelecek kaygısı duymadığı ve çiftçiyi destekleyen bir Uşak için göreve geleceğiz. Yeşile, doğaya ve tarihe sahip çıkan bir kent oluşturacağız” diye konuştu. Kalelioğlu, konuşmasının ardından projelerini slayt şeklinde tanıttı.

Editör: TE Bilişim