Uşak Milletvekili Mehmet Altay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar ve AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul’un eşlik ettiği AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, Bir Eylül Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Bölgedeki oto tamiri, yedek parça temini, özel servis hizmeti ve diğer alanlarda faaliyet gösteren esnafla bir araya gelen Mehmet Çakın, burada talep ve beklentileri dinledi.

Bir Eylül Sanayi Sitesi’nin uzun yıllardır kentin ve esnafın ihtiyaçlarına yanıt vermeye çalıştığını ve bulunduğu bölgede ekonomik anlamda önemli bir çekim merkezi haline geldiğini söyleyen Mehmet Çakın, “Burada her gün dükkanını açan, ekmeğini emeği ile kazanan ve bunu yanında çalışan personeliyle paylaşan değerli esnafımızı ziyaret ettik. Sorunlarını dinledik ve onların daha iyi koşullarda çalışmaları için neler yapılması gerektiğini notlarımız arasına aldık. Esnafımız, ekonominin bel kemiğidir ve onların sayesinde, büyük fabrikalarda üretilen mallar, direk nihai tüketici ile buluşurlar. Buradaki oto sanayi esnafımız da Uşak halkına en iyi hizmeti vermek için canla başla çalışmaktadır. Göreve geldiğimizde, ilimize pozitif değer yükleyen değerli esnafımıza yönelik çalışmalarımız olacak. Altyapı, sosyal donatı ve diğer alanlarda belediyemizin üzerine düşen tüm çalışmaları, layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.

         Burada 3’üncü sanayi sitesi hakkında konuşan Mehmet Çakın, Uşak E Tipi Kapalı Cezaevi mevkiinde inşası planlanan tesisin esnafla istişare edilerek tamamlanacağını dile getirdi. 3’üncü sanayi sitesinin özellikle yeni işyeri bulmakta zorluk çeken ve kalfalıktan ustalığa terfi eden gençlere büyük yarar sağlayacağını dile getiren Mehmet Çakın, “1 milyon 200 bin metrekarelik bir alana yeni bir sanayi sitesi inşa edeceğiz ve ilimizdeki önemli bir ihtiyacı ortadan kaldıracağız. Bu çalışma için belli bir yol alındı ve göreve geldiğimizde ilk olarak eğileceğimiz konuların başında gelecek. 3’üncü sanayi sitesini en hızlı şekilde tamamlayarak, ilimizin planlı bir şekilde genişlemesini ve esnafın daha elverişli bir ortamda, halkımıza hizmet sunmasını sağlayacağız. Tüm çalışmaları, ben yaptım oldu mantığıyla değil birlikte konuşarak ve değerlendirerek hayata geçireceğiz. Her şey daha güzel, daha gelişmiş ve ekonomik olarak her geçen gün büyüyen bir Uşak için” diye konuştu. Öte yandan Başkan adayı Mehmet Çakın, sanayi esnafıyla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim