Mehmet Çakın’a; Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, teşkilat üyeleri ve yüzlerce vatandaş eşlik etti.  AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, yarın yapılacak olan yerel seçim öncesi, verdiği mesajında, “Göreve geldiğimizde, halkımızdan kopmadan ve hizmeti esas alarak çalışacağız. İlimiz için ortaya koyduğumuz projeleri, siz değerli vatandaşlarımızın oluru, devlet büyüklerimizin destekleri ve Cenab-ı Allah’ın izni ile hayata geçireceğiz” dedi.     
AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçim öncesinde, son mesajını verdi. Mesajında AK Parti teşkilatlarında görev alanların şahsı ve partisi için ortaya koyduğu fedakarlığa değinen Mehmet Çakın, “Parti teşkilatlarımızın, büyüklerimizin ve Allah’ın izni ile Uşak Belediye Başkan adaylığı vazifesi bize verildi. Adaylığımız belli olduğu günden itibaren, teşkilat üyelerimizle birlikte dur durak bilmeksiniz, kentin tüm mahallelerini, sokaklarını, kurum ve kuruluşlarını, kırsal alanları ve vatandaşımızın bulunduğu her mekanı ziyaret ettik. Çok sayıda ev ve kahve toplantısı ile mahalle mitingimiz oldu. Tüm bu faaliyetlerde yanımızda fedakarca çalışan AK Partimizin vefalı neferleri yer aldılar” dedi. 


SİYASET, HALKA HİZMET İÇİN BİR ARAÇTIR
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine değinen Çakın, “Seçim kampanyamızı, 27 Mayıs günü, 15 Temmuz Meydanı’nda, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingiyle taçlandırdık. Mitingimizde yer alan on binlerce vatandaşımız, Uşak’ta istikrarın devamından yana olduklarını ortaya koydular.  Bizler siyaseti halka hizmet için bir araç olarak gören ve asla koltuk sevdalısı olmayan bir davadan gelmekteyiz. Kutlu davamız, Uşak’ta ve Türkiye’nin dört bir yanında üretimi, gelişimi ve istikrarı temel almakta, halka hizmeti Hakka hizmet olarak görmektedir. Bu nedenle, göreve geldiğimizde, halkımızdan kopmadan ve hizmeti esas alarak çalışacağız. İlimiz için ortaya koyduğumuz projeleri, siz değerli vatandaşlarımızın oluru, devlet büyüklerimizin destekleri ve Cenab-ı Allah’ın izni ile hayata geçireceğiz” diye konuştu. 


BELEDİYE KAYNAKLARINI İSRAF ETMEYECEĞİZ
İstihdama dayalı projelere ağırlık vereceğini hatırlatan Mehmet Çakın, şöyle konuştu: “Belediyemizin kaynaklarını israf etmeden ve hesap verilebilir bir anlayışla yöneterek, halkımızın dertlerine çözüm bulacağız. Yine göreve geldiğimizde istihdama dayalı projelere ağırlık vereceğiz ve yarınımız olan çocuklarımıza daha güzel ve yaşanabilir bir kenti miras bırakma şuuruyla hareket edeceğiz. Çünkü Uşaklı vatandaşlarımız, her zaman için ey iyisi ve en güzeli hak ediyorlar. Bu duygu ve düşüncelerle, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan seçimlerde demokrasinin galip gelmesini, şahsımız ve ilimiz için en hayırlı sonucun çıkmasını bir kez daha temenni ediyorum. Ayrıca kampanya süresince, yorulmadan ve usanmadan ilimize hizmet için gecesini gündüzüne katan, kadın, gençlik, il ve ilçe teşkilatımızın değerli üyelerine teşekkürü bir borç biliyorum.”
 

Editör: TE Bilişim