AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı Mehmet Çakın, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel seçim öncesinde, ilk mahalle mitingini Karaağaç’ta yaptı. AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, İl Başkanı Fahrettin Tuğrul ve parti yöneticilerinin de katıldığı mitingde bir konuşma yapan Mehmet Çakın, serin havaya rağmen binlerce vatandaşa hitap etti.

Karaağaç Mahallesi’nin her seçim döneminde AK Parti’nin ilk uğrak noktası olduğunu dile getiren Mehmet Çakın, göreve geldiğinde, tüm mahallelere olduğu gibi Karaağaç’a da gerekli yatırımların yapılacağını söyledi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun söz verdiği 2 yüzme havuzunun birinin Karaağaç Mahallesi’ne inşa edileceğini belirten Mehmet Çakın, “Yaparsa AK Parti yapar ve biz söz değil icraat üretiyoruz. Bundan sonra da ne yapılacaksa bunları AK Parti hayata geçirecek. İlimize pek çok hizmeti kazandırmaya devam edeceğiz. Bir taraftan şehrimizin cazibesini daha fazla attırmak, ilimize daha fazla yatırımcıların gelmesini sağlamak bizim önceliğimiz olacak. Böylelikle genç ve kadınlara iş imkanı sunacak bir çok projeyi de hayata geçireceğiz. İlimizin artan trafik ve otopark problemine çözüm için hafif raylı sistemi, şehrimizle tanıştıracağız” dedi.

MİLLET BAHÇESİ’NDE DEDELER VE TORUNLAR HUZUR İÇİNDE ZAMAN GEÇİRECEK

Dikilitaş’a inşa edilecek olan Millet Bahçesi projesine değinen Mehmet Çakın, “Cumhurbaşkanımızın özellikle teşvik ettiği millet bahçelerinden birini de şehrimize kazandıracağız. Karayolları ve İl Özel İdaresi’ne ait binaları şehrin farklı noktalarına taşıyacağız ve buradaki 55 bin metrekarelik alanı halkın hizmetine sunacağız. Dedeler ve torunları burada hoşça vakit geçirecekler. Uşak birçok hizmeti önümüzdeki dönemde görecek” diye konuştu.

MAKAM ODALARI VE KORUMALARIN ARKASINA SIĞINMAYACAĞIM

“Gençlere, kadınlara ve çalışabilir engelli kardeşlerimizi iş sahibi yapacağız. Gerçekten sosyal ve gönül belediyeciliği anlayışıyla Uşak’ta gariban kim varsa hepsine ulaşacağız. Garibanların yanında olduğumuzu tüm Türkiye’ye göstereceğiz” diyen Mehmet Çakın, şöyle devam etti: “Bunları yaparken, tüm halkımızın hakkını gözeteceğiz. Makam odalarının ve korumaların arkasına sığınmadan, daima halkımızın içinde ve birliktelik ruhuyla gönül belediyeciliği yapacağız. Uşaklı ve Karaağaçlı hemşehrilerimizin bir kuruşunun dahi yenmesine izin vermeyeceğiz. Bunu yapanlara karşı da ne gerekiyorsa yapmaktan kaçınmayacağız. Uşak, önümüzdeki dönemde 2023’e giderken, taşa takılmadan, çamura batmadan ve herkesin huzur içinde dolaşmasını, hiçbir şekilde karanlık sokaklar olmadan, kaldırımlar işgal edilmeden, parklarımız kesinlikle çocukların hayatını tehlikeye atmadan inşa edilecek ve çocuklarımıza miras bırakılacak”. Öte yandan Karaağaç Mahallesi’nde ikamet eden ve 14’üncü sıradan AK Parti Uşak Belediye Meclis üyesi adayı olan Yusuf Akçan’ı yanına çağıran Mehmet Çakın, “Bu mücadelede en büyük desteği halkımızdan alacağız. Yusuf Akçan’ı meclis üyesi seçeceğiz ve bunun için de sizlerin desteği önemlidir” şeklinde konuştu. Öte yandan mitingin ardından, Mehmet Çakın ve parti teşkilatı üyeleri, vatandaşla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim