Siyası Partiler 31 Mart yerel seçimlere yönelik çalışmalarına devam ediyor. Birbiri ardına basın toplantısı gerçekleştiren başkan adayları Uşak için yapacaklarını anlatıyor.  MHP Uşak Belediye Başkan adayı M.Fatih Erdoğan da düzenlediği basın toplantısında projelerini anlattı. 

Yerel seçimlerde proje odaklı çalışmak istediklerini söyleyen Erdoğan Uşak’ın en önemli sorunlarının işsizlik ve tanıtım olduğunu vurguladı. Erdoğan projelerinin büyük kısmını bu eksiklikleri gidermek için geliştirdiklerini belirtti. Erdoğan; “ Allan izin verirse 31 Mart’ta seçildiğimiz taktirde 1 Nisan itibariyle projelerimizi yürürlüğe koymak istiyoruz. Uşak’ta işsizliğin bitmesini istiyoruz. Uşak’ta gelirin ve refahın yükselmesi gerektiğini istiyoruz” şeklinde konuştu.

En çok önem ve değer verdikleri projelerinden bir tanesinin “Hilal Kart” projesi olduğunu dile getiren Erdoğan Genel Başkanları Devlet Bahçeli’nin de geçen yerel seçimlerde bu projeden bahsettiğini hatırlattı. Projeyi Uşak’ta faaliyete geçirmek istediklerini söyleyen Erdoğan projeyle Uşak’ta 3 bin liranın altında geliri olmayan hane kalmayacağını iddia etti.

Belediye Başkanı olduğu taktirde  6 ay içerisinde Uşak Belediye sınırları içerisinde  bir tane uyuşturucu satıcısı bırakmayacağını ileri süren Erdoğan eğer bunu yapamazsa 6 ay sonra kendisinden hesap sorulabileceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim