AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın’ın yeniden seçilmesi sonrasında parti binasında tebrik ziyaretleri artarak devam ederken il yönetimi de böylelikle kamuoyu önünde bir anlamda takdim edilmiş oluyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl ve ilçe yönetimleri AK Parti il binasına giderek yeni yönetimi tebrik ettiler. İl Başkanı Muhterem Kuruçay beraberinde Merkez İlçe Başkanı Zeki Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette Başkan Çakın’a ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundular.

“ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN HER PLATFORMDA DESTEK OLURUZ”

Ziyaret sırasında her iki partinin de il yönetimleri arasındaki kaynaşma dikkatlerden kaçmazken başkanlar adeta düşman çatlattılar. MHP il Başkanı Muhterem Kuruçay, ülkenin bütünlüğünün söz konusu olduğu her platformda desteklerini var güçleri ile göstereceklerine vurgu yaptı. Kuruçay, 15 Temmuz’da meydana gelen darbe kalkışmasının talihsiz bir durum olmakla beraber hayırlı düşmanların saflarını göstermesi anlamında hayırlı bir girişim olduğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Çakın; “15 Temmuz sonrası işgal girişimine karşı gelişen yerli ve milli duruş siyasetin tıkandığı bir noktada ülkemize soluk aldıracak milli bir mutabakatı doğurmuştur. Bu milli mutabakat çerçevesinde ülkemizin 2023 hedeflerine kesintisiz bir şekilde ulaşılabilmesi için liderlerin Ankara’da ki birlik ve beraberliğinin yansıması olarak yerelde, Uşak’ta da Ak Parti ve MHP Teşkilatları, milli mutabakata uyum içerisinde faaliyet göstereceklerdir.  AK Parti ve MHP teşkilatları, araya sokulmak istenen ve istenecek fitne, fesat ve nifak tohumlarına meydan vermeyecektir” dedi.

Çakın, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Kuruçay ve ve yönetimine çok teşekkür ediyorum ve milli mutabakat çerçevesinde birlik ve beraberliğin ülke çıkarları adına devam etmesini bütün kalbimle temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim