Başkan adayı Mehmet Çakın Ak Parti kurmayları ile birlikte İsmetpaşa Caddesi ve Hakkı Yağcı caddesinde faaliyet gösteren esnafları teker, teker gezerek sorunlarını dinledi, not aldı. Yoğun ilgi ile karşılaşan Çakın esnaflara teşekkür ederek amaçlarının Uşak’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

YOL ORTASINDAKİ KAPALI ALANLAR KALDIRILACAK

İsmetpaşa Caddesinin Uşak’ın ana damarlarından biri olduğunu vurgulayan Çakın, “Caddemiz Uşak’ın adeta aynası. Bizim vitrinimiz. Bu nedenle caddemizden bazı uygulamalarda değişiklik yapacağız. İlk olarak yolun ortasında bulunan, bazı bölgelerde haksız rekabete neden olan kapalı alanları kaldırmayı düşünüyoruz. İsmetpaşa caddemiz, halkımızın huzur içinde alışveriş yapıp vakit geçirebileceği aynı zamanda esnafımızı da azami derecede koruyan bir yapı haline gelecektir” dedi.    

BELEDİYECİLİK İŞİ GÖNÜL İŞİ

Yapılacak çalışmaların bireylerin menfaatine değil toplumun menfaatine olacağını söyleyen  Çakın ; “Emin olduktan sonra kırk defa düşünüp bir defa yaparak israftan uzak durarak bir kere yapıp bir daha geri dönmeden gerçekleştireceğiz. Bizim Uşak için bir hayalimiz var. Öncelikle güvenli bir şehir olmasını arz ediyoruz. Sadece emniyetin yapacağı çalışmalarla değil her yönüyle güvenli bir şehir yapmak istiyoruz. Sokakların aydınlık, parkların güvenli, kaldırımların işgal edilmediği bir şehir yapmak istiyoruz. Uşak'a gelen misafirlerimizin kendilerini güvenli hissedecekleri bir şehir yapmak istiyoruz. Yapacağımız her çalışmada halkımıza daha fazla istihdam sağlamak için bu yöndeki her projeye destek olacağız." Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim