Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı  İbrahim Enes Kale partisini diğer partilerden ayıran en önemli özelliklerinden birinin gençlere verdiği önem olduğunu söyledi. Gençlerle Ak Parti Uşak teşkilatını bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kale davetlerini icabet eden herkese teşekkür etti.

Kale’den sonra söz alan Ak Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul parti olarak gençlere ve kadınlara ciddi önem verdiklerini ifade etti.  Genç kuşağın Ak Partiyle birlikte büyüdüğünü, Ak Partili döneme şahit olduğunu dile getiren Tuğrul  Ak Parti öncesi günlerin de unutulmaması gerektiğini örneklerle anlattı. Hukuk fakültesinde okurken babasının öğretmen olduğu için devlet hastanesine gidebildiğini, sonrasında dışarıdaki herhangi bir eczaneden ilaçlarını alabildiğini ancak çalışma hayatına başladığında SSK hastanesine gitmek zorunda kaldığını ve buradaki çileli bekleyişlerini gençlerle paylaştı. Bugün bu ülkeyi yönetmeye talip olanların o zamanlar SSK’nın başında olduğunu hatırlatan Tuğrul; “Sayın Cumhurbaşkanımızın 16 yıllık önemli çalışmalarıyla bugün dünyanın muhasır medeniyetler dediğimiz bir çok ülkede teknolojik ve sosyal anlamda yaşanan birçok şey şu an ülkemizde yaşanır hale geldi.” Dedi.

Uşak Belediye Başkan Adayı Mehmet Çakın da kendini tanıtarak başladığı konuşmasında Ak Partinin kuruluşundan bu güne kadar görev aldığı her makamda her zaman vatana millete hizmet etmenin, faydalı bir birey olarak kendisini geliştirmenin gayreti içinde olduğunu söyledi.  Dün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu  ağırladıklarını hatırlatan Çakın; “ Bakanımız önümüzdeki dönemde inşallah  Bakanlık olarak çok daha fazla sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlerde şehrimize katkı sağlayacağının sözünü  vererek buradan ayrıldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanı olduğunda gençlere yönelik elinden gelen her türlü imkanı sunacağına  söz veren Çakın ; “ Şehrimizin gerçekten hem üniversite öğrencilerimiz için hem Uşak’ta yaşayan tüm gençlerimiz için yaşanabilir bir kent olması adına çalışacağız. Kendinizi ifade edecek, sosyal, kültürel, sportif, sanatsal etkinliklerde kendinize yer bulabileceğiniz  bir ortamı sağlamak için gerek fiziksel gerekse manevi olarak katkı sağlamaya, destek vermeye devam edeceğiz. Bunları gerçekleştireceğimiz yeni projelerle, etkinliklerle artırarak sürdüreceğimizi belirmek istiyorum.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından soru cevap şeklinde devam eden etkinlik toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim