“2019 YILI SEÇİMLERİNDE UŞAK’TA

CUMHURBAŞKANIMIZIN BAŞINI EĞDİRMEYECEĞİZ”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul, İl Kadın Kolu Kongresi ve seçimlerinin 08 Nisan Pazar günü saat 14.00 de AKM’de yapılacağını duyurdu. Kongrede 650 kayıtlı kadın delegenin oy kullanacağı öğrenildi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul; “Kadın kolları ve gençlik kollarının kongresi olduğunu kaydeden Ertuğrul, “Bizler de özellikle, bu ay içerisinde teşkilatta görev almak isteyen kadın kollarımıza değer katmak isteyen bizimle bu davada yürümek isteyen tüm ak kadınları, partimizde ağırlıyoruz. Ağırladığımız kadınlara cv dolduruyoruz ve bir havuz oluşturuyoruz. Gerçekten ben buradan tüm hanım kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Tüm bu davada bu partiye gelen, gönül veren ve bizimle beraber olmak isteyen herkesle, aslında beraber olmak istiyoruz. Ancak biliyorsunuz özellikle bu yönetimde, sayılarımız azaldı. Biz bu konuda, hanımlarımızın sadece yönetimde değil, bütün birimlerimizde, çalışmalarımıza onlarında katkı sağlayacağı bir şekilde çalışma düzeni hazırlıyoruz. Bu süreçten sonra derdimiz 2019’da verimli bir çalışma ile tüm teşkilatlarımızda,  en güzel şekilde yeni bir Uşak için, yeni bir Türkiye için Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Başbakanımızı, tüm bu davaya gönül veren bakanlarımızı ve arkadaşlarımızı hiçbir şekilde başlarını öne eğdirmeden, çok iyi bir sonuç ile yolumuza devam edeceğiz.  Afrin harekâtında ki şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu memleketin ve milletin ferasetini yine burada da gördük. Mesele memleket ise mesele bayrak ise bu Ülke de herkesin bir olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördük. Rabbim tüm ordumuzu muzaffer eylesin. Biz tüm Ak kadınlar ve anneler olarak Mehmetçik için dua ediyoruz. Ülkemize, vatanımıza ve milletimize ihanet eden tüm kötü mihraplardan Rabbim ülkemizi korusun.”dedi. Ayrıca seçim hakkında konuşan Ertuğrul; “Seçimler ile ilgili bize şuan bir başvuru ve bildirim gelmedi. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bize çalışmalarımızı, yapmamız gerektiği söylendi, biz de çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugüne kadar bize verilen görevleri, en iyi şekilde yapmaya çalıştık ve bundan sonrada bize nerede görev verilirse aynı şekilde yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Edinilen bilgilere göre Pazar günü yapılacak AK Parti Uşak kadınlar Kolu Kongresine, AK Parti kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın da son anda bir aksilik çıkmazsa kongreye katılımları bekleniyor.

Editör: TE Bilişim