Açıklamada Uşakspor’un  yakaladığı başarılı ivme ile sezon başından bu yana bütün Uşaklıları gururlandıran bir tablo sergilediği ve  üst lige çıkma yolunda emin adımlarla ilerlediği belirtildi.
Uşaspor’un sezon başından bu yana oynadığı 16 lig maçında yalnızca 3 mağlubiyet aldığı, 8 galibiyet ve 5 beraberlikle yoluna kararlı bir şekilde devam ettiği, üst sıralardaki yerini ilk haftadan bu yana bırakmadığı hatırlatıldı. Gerek oyuncuların gerek teknik kadro ve yönetimin olağanüstü gayreti ve özverisi  ile bu başarının elde edildiği vurgulandı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “ Bizler de Uşak Belediyesi olarak inançla çıkılan bu yolda, seçim döneminde söz verdiğimiz gibi göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kırmızı siyaha sonuna kadar sahip çıkarak takımımızın en iyi noktada olması için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.
Uşakspor, canı gönülden sevdiğimiz, memleketimizin en değerli unsurlarından biri olduğu bilinciyle bütün zorluklara rağmen sahip çıktığımız sevdamızdır.


“TAKIMIMIZI EN İYİ NOKTALARA GETİRMEK İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK”


Söz verdiğimiz gibi takımımızı güvenli ellere, gerçek Uşakspor sevdalılarına en kısa zamanda teslim etmek en önemli arzumuzdur. O zamana kadar takımımızı en iyi noktalara getirmek için mücadelemiz sürecek!
Ancak paylaşmakta fayda görüyoruz ki, takımımız şampiyonluk hedefi ve hayaliyle başladığı 2020-2021 sezonunda belediyemizin ve kısıtlı sayıdaki destekçimizin omuzlarında bugünlere ulaşmış, maalesef diğer kurum ve kuruluşlardan, iş dünyamızın temsilcilerinden ve şehrimizin önde gelen iş insanlarından yeterli desteği görememiştir.

“ŞEHRİN TÜM PAYDAŞLARINDAN ŞEHRİMİZİN TAKIMINA DESTEK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ”


Bir kez daha altını çizerek hatırlatmak istiyoruz ki; Uşakspor, Uşak Belediyesi’nin takımı değil, şehrimizin takımıdır. Bu nedenle, bu şehrin tüm paydaşlarından şehrimizin takımına destek olma çağrımızı bir kez daha yeniliyoruz.

Uşakspor'a sahip çıkmak ve destek olmak, şehre olan sevginin ve bağlılığın en önemli göstergelerinden bir tanesidir. Pandemi süreciyle birlikte hasret kaldığımız taraftarlarımızla yeniden kavuştuğumuzda, onları bir üst lige çıkma yolunda ilerleyen veya bir üst lige çıkmış bir takım ile karşılamayı arzuluyoruz. Bizler Uşaksporumuzu seviyor ve destekliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde iyi bir noktada sezonun ilk yarısını tamamlamayı ve ikinci yarıda da yine güzel başarılar yakalamayı diliyoruz.”

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim