Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kentteki yatırımlarla ilgili AK Parti Uşak İl Teşkilatı mensuplarına yönelik bir hizmet gezisi düzenledi. Belediyenin eski hizmet binasını inceleyen Çakın, yenilenen binanın caddedeki ticari canlılığı artıracağını belirterek, “Belediye binamızı yeniledik ve eski hizmet binamızı da halkımız için kullanacağız. Binamız Ulu Camiinin de görünümünü kapatıyordu, yeni haliyle camimiz de ortaya çıkacak. Buradaki hantal bina yıkıldı ve arkadaki eski kasap haliyle beraber daha konsept bir çalışma olacak. Burada ikinci katta da yine gerekli düzenlemeleri yaparak, burayı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kullanacağımız bir alana dönüştüreceğiz” dedi.


Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kentteki yatırımlarla ilgili AK Parti Uşak İl Teşkilatı mensuplarına yönelik bir hizmet gezisi düzenledi. Belediyenin eski hizmet binasını inceleyen Çakın ve ekip, daha sonra Kentsel Dönüşüm alanında yapılan parkı, Esentepe’ye yapılan yarı olimpik yüzme havuzunu, Bölme’ye kazandırılan mesire alanını, Yeşil Karaağaç’taki rekreasyon çalışmalarını ve Kayaağıl Termal Tesisleri’ni yerinde inceledi. Başkan Çakın, 2019’da göreve geldikten sonra kentte 37 yeni park alanı inşa edildiğini söyledi.


 AK Parti Uşak İl Teşkilatı mensuplarına hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Çakın, daha önce yıkılan ve yenilenme işlemi başlayan Uşak Belediye binası hakkında bilgi verdi. Bu binanın çok yönlü olarak kente kazandırılacağını ifade eden Başkan Çakın, 1953’te Hakkı Yağcı döneminde inşa edilen ve temeli Adnan Menderes tarafından atılan binanın kentin yeni vizyonuna yakışır bir mekan olacağını belirtti. Çakın, “Belediye binamızı yeniledik ve eski hizmet binamızı da halkımız için kullanacağız. Binamız Ulu Camiinin de görünümünü kapatıyordu, yeni haliyle camimiz de ortaya çıkacak. Buradaki hantal bina yıkıldı ve arkadaki eski kasap haliyle beraber daha konsept bir çalışma olacak. Burada ikinci katta da yine gerekli düzenlemeleri yaparak, burayı sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte kullanacağımız bir alana dönüştüreceğiz” dedi.  Belediyeye ait eski hizmet binasının da caddenin canlılığına katkı sağlayacak bir ticaret merkezine dönüştürüleceğini dile getiren Başkan Çakın, belediye binasının yakın mesafesinde bulunan Yayalaştırılmış Sokaklarda inceleme yapan AK Parti heyetiyle birlikte çalışmaları detaylarıyla gördü.

Editör: TE Bilişim