Konuyla ilgili konuşan Büyük Birlik Partisi Uşak İl Başkanı Bekir Alperen  31 Mart 2019 yerel seçimlerinde BBP olarak Uşak’ta belediye başkan adayı çıkarmadıklarını  vatandaşları ve partilileri vicdanlarıyla baş başa bıraktıklarını söyledi.  Alperen; “Ama il genel meclis üyeliğinde il ve ilçe adaylarımız mevcut. Adaylarımız kazandıkları taktirde İl Genel Meclisinden elde edecekleri maaşlarının ayrı ayrı köylere ve hayır kurumlarına bağışlayacaklarını noter huzurunda taahhüt ettiler. Bunun için burada bulunmaktayız.” Şeklinde konuştu.

“MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN TERTEMİZ SİYASETİNİN TAKİPÇİSİ OLMAK İSTİYORUM”

Büyük Birlik Partisi İl Genel Meclisi 1. Sıra adayı olan emekli öğretmen Gülay Sezer de noter işlemlerinin ardından yaptığı  konuşmada yıllardır Uşak’a öğrenci yetiştirerek hizmet ettiğini  emekliliğinde de İl Genel Meclisinde hizmet etmek isteğini ifade etti. Kendisinin ve eşinin kanaat sahibi insanlar olduğunu vurgulayan Sezer; “ Hiçbir maddi beklenti için değil  sadece Muhsin Yazıcıoğlu’nun tertemiz siyasetinin takipçisi olmak,  onu sürdürmek, halka hizmet etmek, hayırlı işlere vesile olmak için aday oldum. Eğer seçilirsem buradan gelecek paranın tamamını Uşak’taki ihtiyaç sahiplerine, faydalı projelere aktaracağız, taktir Uşak halkının, inşallah hayırlısı olur.” Dedi.

“MUHSİNİ TAVIRLA HİZMET EDECEĞİZ”

Büyük Birlik Partisi Eşme İl Genel Meclis Üyesi adayı Mustafa Madanoğlu ise; “Bugün BBP Uşak İl Başkanı Bekir Alperen öncülüğünde noter huzurunda maaşımızı almayacağımızı bildirdik.  İl Genel Meclisindeki oturumlardan ve diğer görevlerden gelecek paraları Eşme ve Eşmeliler için kullanacağım. Muhsini tavrımızla şehit liderimizden öğrenmiş olduğumuz tüm siyasi terbiye ve tecrübeyle hizmet edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

“BU DURUŞ MUHSİN YAZICIOĞLU’NUN DURUŞUDUR”

Uşak Alperen Ocakları Başkanı Mehmet Sezer  eşi Gülay Sezer  ve Mustafa Madanoğlu’na böyle bir davranış sergiledikleri için teşekkür etti. “Bu duruş Muhsini duruştur, bu duruş Muhsin Yazıcıoğlu’nun duruşudur” diyen Sezer konuşmasını devamında şu ifadeleri kullandı; “Hatırlarsanız 2002 seçimlerinde Büyük Birlik Partisi’ne hazineden yardım tahsis ettirilmek istenmişti şehit liderimiz bu parayı almayacağının beyan etmişti önüne kanuni engeller çıkarılmıştı. Sonrasında bunu alıp şehit ailelerine Kızılay’a ve yardım kuruluşlarına bağışlamışlardı.  İşte bugün de buradaki adaylar bu duruşu gösteriyor ben kendilerine teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilişim