İkinci binadaki ilk icraatlarının ücretlerde indirime gitmek olduğunu söyledi. Öztan; “Önceki hastane döneminden kalan fiyatları güncelleyerek poliklinik muayenelerinde yüzde 30 indirim yaptık. Emekli hastalarımız için de indirim oranımız yaklaşık yüzde 50 oldu.” Dedi.

Yeni devraldığımız hastanede şehrin sevilen hekimlerinin tamamına yakınını bünyelerinde tuttuklarını ifade eden Öztan; “ İlk binamızdaki hekimlerimizle bir araya gelince güçlü ve deneyimli bir kadro oluştu. Şehir dışından da alanında çok önemli işlere imza atan doktorlarla görüşmelerimiz sürüyor. Böylece yalnızca Uşak’a değil; Simav, Çivril, Gediz, Selendi gibi yakın ilçelerimizdeki vatandaşlarımız da aradıkları hizmetlerin tamamını hastanemizde bulacak. Sağlık sorunları için büyük illere gitme ihtiyacını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

“32 senedir faaliyet gösteren Öztan Hastanesi’nin temel felsefesi olan “hastalarımıza, çalışanlarımıza ve tüm insanlara şefkat” ile davranma ilkemizi ikinci hastanemizde de sürdürmek ve geliştirmek istiyoruz” diyen Öztan ilk hastanenin durumunun ne olacağı konusunda şu bilgileri verdi; “İlk hastane binamız açık ve faaliyette. Ancak belirli süre sonra bir tadilata sokmayı planlıyoruz.  Yaklaşık 8 ay içerisinde de Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi olarak çok modern bir bina yapısıyla yeniden açmayı planlıyoruz. Bu konuda da gerekli izin ve ruhsat başvuruları Sağlık Bakanlığı’na yapıldı.”

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim