Uşak’a yakın bir mesafede bulunan ve kentle kültürel anlamda bir çok özelliği benzeyen Manisa Selendi’de de ata sporu cirit büyük ilgi çekiyor. Bu kapsamda Selendi’de turnuvada büyük heyecan yaşandı ve final müsabakasında Selendi Atlı Cirit Spor Kulübü ile Beypınar Atlı Cirit Spor Kulübü karşı karşıya geldi. A ve B Grup liderlerinin karşılaştığı ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği final maçını, Selendi Atlı Cirit Spor Kulübü kazanarak, 4 yıl aradan sonra yeniden şampiyonluk kupasını kaldırdı.

SELENDİ ATLI CİRİT SPOR KULÜBÜ’NÜN KUPASINI, İLÇE KAYMAKAMI TAKDİM ETTİ
Selendi Atlı Cirit Spor Kulübü, rakibi Beypınar Atlı Cirit Spor Kulübü’ne karşı 9,5’a 2,5 gibi bir skorla kazandığı maçın ardından, elde ettiği şampiyonluğu kutlarken, Akhisar Atlı Cirit Spor Kulübü de ligin 3’üncüsü oldu. Şampiyonluk kupası maçını izleyen Selendi Kaymakamı Mücahit Enes Yıldız, şampiyonluk kupasını, Selendi Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanı Batuhan Kova’ya takdim etti ve törende sporcular ve yöneticiler büyük sevinç yaşadı. Kaymakam Yıldız yaptığı açıklamada müsabakaların dostluk ve kardeşlik içerisinde tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm kulüpleri tebrik etti.

SELENDİ ATLI CİRİT SPOR KULÜBÜ, DEMOKRASİ MEYDANI’NDAKİ ETKİNLİKLERE KATILDI
Karşılaşmanın ardından büyük coşku yaşayan Selendi Atlı Cirit Spor Kulübü oyuncuları, yöneticileri ve taraftarları sahada davul ve zurna eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Şampiyon ekip daha sonra atlarıyla şehir merkezinde tur atarak Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinliklerle kutlamalarını gece boyunca sürdürdü. Kulüp Başkanı Batuhan Kova yaptığı açıklamada dört yıl sonra yeniden şampiyon olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Kova, ata sporu ciriti yaşatmaya devam edeceklerini ve Selendi’yi en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.






