Uşak’ta bir süre önce teşkilatlanmaya başlayan Yeni Parti’nin bugün Merkez İlçe Başkanlığı seçimi yapılacak. Saat 9.00 ile 18.00 arasında, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan ön seçimde, mevcut Merkez İlçe Başkanı Gülay Çolak ile avukat Turan Gündönmez’in listeleri yarışacak.
DAHA ÖNCE DELEGE SEÇİMİ YAPILDI VE SONRASINDA ÖN SEÇİM KARARI VERİLDİ
Fakat daha önce yapılan delege seçimi nedeniyle ön seçimin nasıl bir sonuç doğuracağı da bugün akşam saatlerinde ortaya çıkacak. Daha önce delege seçimine gidilmesi ve sonrasında ön seçim kararının verilmesi, sonucun nasıl bağlanacağına dair soru işaretlerinin temel nedeni olarak partililerin karşısına çıkıyor. Öte yandan bugün yapılacak seçimlerde yaklaşık 2 bin 500 Uşak Merkez ilçedeki Yeni Partili’nin oy kullanma hakkı bulunuyor.
ERDOĞAN ATASOY, BANAZ İLÇE BAŞKANI OLARAK SEÇİLDİ, EŞME’DE DE KONGRE BÜGÜN YAPILACAK
Dün yapılan Banaz İlçe kongresinde Erdoğan Atasoy, göreve geldi. Daha önce CHP Banaz İlçe Başkanlığı ve İl Genel Meclisi üyeliği de yapan Atasoy, Yeni Parti’nin Banaz, Uşak ve Türkiye genelinde başarılı olması için çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca bugün Yeni Parti’nin Eşme ilçe kongresi de yapılacak ve Deniz Yılmaz da Eşme İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.





