Gündem

Uşak'ta Jandarma Teşkilatı'nın 186'ıncı yıldönümü kutlanıyor

Uşak'ta Jandarma Teşkilatı'nın 186'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle, İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden Uşak Valisi Aktaş, burada fidan dikti ve Şeref Defterini imzaladı.

Abone Ol

Uşak Valisi Naci Aktaş, Jandarma Teşkilatının 186. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz ve komuta kademesi tarafından karşılanan Vali Aktaş, tören mangasını selamladıktan sonra günün anısına Komutanlık bahçesine fidan dikti. Ardından İl Jandarma Komutanlığı Şeref Defteri’ni imzaladı.

JANDARMAMIZIN DİSİPLİNİ VE MİLLETİNE BAĞLILIĞI HER ZAMAN ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ OLDU

Ziyareti sırasında bir konuşma yapan Vali Aktaş, “Aziz milletimizin huzur ve güvenliği uğruna, gece gündüz demeden fedakârca görev yapan Jandarma Teşkilatımız; köklü geçmişi, disiplini ve milletine bağlılığıyla her zaman övünç kaynağımız olmuştur. Bu vesileyle, görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan jandarma personelimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve huzur diliyor, Kahraman Jandarma Teşkilatı’mızın 186. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gurur ve minnetle kutluyorum.” dedi.

İL JANDARMA KOMUTANI FAHRİ SEMİZ, UŞAK VALİSİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Öte yandan İl Jandarma Komutanı Fahri Semiz de, söz konusu programdan 1 gün önce, Uşak Valisi Naci Aktaş'ı ziyaret etti. Ziyarette Jandarma Teşkilatı'nın önemine değinen Uşak Valisi Aktaş, "Kurulduğu günden bu yana halkımızın huzuru, güvenliği ve devletimizin bekası için üstün bir vazife bilinciyle çalışan Jandarma Teşkilatımız, sadece kolluk göreviyle değil, aynı zamanda milletimizin gönlündeki yeriyle de büyük bir kıymete sahiptir. 186 yıllık köklü geçmişiyle jandarmamız, görevini her zaman yüksek bir sorumluluk anlayışıyla yerine getirmiştir. Tüm personelimizi tebrik ediyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum" dedi.