- Uşak’ın İlk ve Tek Proje Kız İmam Hatip Lisesi

“GEREKLİ BÜTÜN ALTYAPI ÇALIŞMALARI YAPILDI”

Proje okulu olmanın avantajlarını imam hatip müfredatıyla birleştirerek  nitelikli öğrenci yetiştirmek için gerekli bütün altyapı çalışmaları yapan Uşak Fevzi Çakmak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi,  bir çoğu dershane deneyimli  güçlü öğretmen kadrosu sayesinde öğrencilerine “kaliteli” eğitim vermek iddiasında. Yeni döneme 15 aydır hazırlanan okulda, öğretmen odalarından  yemekhanesine, sınıflardan  öğrenci sıralarına her şey elden geçirildi. Yeni spor sahası yapıldı,  pansiyon baştan ayağa yenilendi. Eskisine göre daha büyük ve ferah bir mescit yapıldı. Çevre düzenlemesinin yanı sıra öğrencilerin bahçede zaman geçirebilmesi için yeni kamelyalar inşa edildi.

“EN GÜVENİLİR OKUL”

Okul,  şehrin merkezinden uzak olması ve alınan önlemler sayesinde  “Uşak’ın En Güvenli Lisesi”  olduğunu iddia ediyor. Okulda öğrencilerin dışarıya çıkmaya gerek kalmadan sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri kapalı ve açık spor salonları ve 20 bin metrekare bahçesi bulunuyor. Yemekler konusunda da hayli  iddialı olan okulda yemeklerin kalitesini ölçmek için 5 yıldızlı oteller örnek gösteriliyor.

 “SINAVLA ÖĞRENCİ ALMAK BİR AVANTAJ”

Okula  belirli seviyedeki öğrencilerin gelmesinin en büyük avantaj olarak değerlendirilirken,  bir sınıfta yüzde 01’lik dilimden  yüzden 10’luk  gruba kadar başaralı  öğrencilerin yer alması zaten belirli bir gücü oluşturuyor.

“1500 LİRA BURS,  ÜCRETSİZ YEMEK, ÜCRETSİZ DENEME SINAVLARI VE SINIRSIZ ÜNİVERSİTE HAZIRLIK KİTABI”

Okula bu yıl 30 öğrenci kabul edilecek.  Yüzde 10’luk dilime giren bütün öğrencilere yıllık 1500 lira burs verilecek. Bunun yanında ücretsiz yemek, ücretsiz deneme sınavları ve sınırsız üniversite hazırlık kitapları verilecek.

NEDEN UŞAK FEVZİ ÇAKMAK KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ? 

- Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu

- Fen Lisesi Programı

- Sosyal Bilimler Lisesi Programı

- Nitelikli Dini Eğitim

- Kız Kıza Eğitim Ortamı

- Her Ay Deneme Sınavları

- Dersane Deneyimli Güçlü Öğretmen Kadrosu

- Amfi Sınıflar

- Ev Sıcaklığında Pansiyon Yaşamı

- Sınırlı 30 Kişilik Kontenjan

- Yüzde  10’luk Dilimde Okula Yerleşen Her Öğrenciye Yıllık  Bin 500 Lira Burs

- Uşak’taki En Güvenilir Eğitim Yuvası

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim