Geçtiğimiz sene Uşak Üniversitesi Sağlık Kurumları işletmeciliği bölümünde okuyan ancak bölümü beğenmediği için okuldan ayrılan Nazlı Engin 1 senedir evde kalıyordu. Son zamanlarda Uşak’ta arkadaşları ile görüştüğünü aktaran acılı baba Uğur Engin ve anne Nermin Engin kızlarının Uşak’ta olduğuna emin olduklarını ancak kendisine bir türlü ulaşamadıklarını söyledi.

Emekli baba Uğur Engin ve ev hanımı anne Nermin Engin çiftinin 3 kızından en küçük olan olanı Nazlı Engin’in yaklaşık 1 haftadır ailesi ile iletişime geçmiyor. Kızları Nazlı’nın çok hareketli ve sevgi dolu olduğunu ifade eden Anne Nermin Engin, “Kızım geçtiğimiz sene Uşak’ta okudu ancak bu sene bölüm beğenmediği için okula devam etmedi. Geçen yazdan bu yana evdeydi kızım. Babası ve ben kızıma hiçbir baskı uygulamıyorduk. Hatta kes

İnlikle aile içi şiddet falan yok. Kızımız 22 Kasım’da Cuma günü evde kimse yokken valizini alıp gitmiş o günden bu yana haber alamıyoruz telefonuna ulaşamıyoruz. Kızım Uşak’ta bir erkek arkadaşı ile görüşüyormuş, hatta ona mesaj atmış İzmir’den sen yanına geleceğim diye. Ama maalesef bir türlü ulaşamadık. Hayatından endişe ediyoruz” dedi.

SAVCILIĞA VE EMNİYETE GEREKLİ DİLEKÇELERİ VERDİK

Kızlarının kaybolmasından sonra Emniyet ve savcılığa gerekli dilekçeleri verdiklerini aktaran Baba Uğur Engin, “kızımın evden ayrılmasından sonra hemen gerekli yerlere dilekçe verdik. Kızımın sağ salim evine dönmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Kızıma sesleniyorum evine dönsün biz kızımızı çok seviyoruz. 1 haftadır içimiz yanıyor. Kızım kesinlikle bir içinde korku varsa korkmasın evine dönsün bize sarılsın biz kızımızın ne durumda olduğunu aç mı tok mu ne yer ne içer, sağlığı yerinde mi çok merak ediyoruz” dedi.

İNSANLIK NAMINA ARAYIN

Kızlarının bulunması için vatandaşlardan yardım isteyen baba Uğur Engin, “Emniyetimiz  ve Savcılık kızımı zaten arıyor. Allah razı olsun güvenlik güçlerimizden ancak vatandaşlarımızdan da destek bekliyoruz. İnsanlık namına kızımı görenlerin 0 536 642 95 40 ve 0 531 583 07 30 numaralı telefonlardan bize ulaşsınlar en azından kızımızın sağlığı yerinde olduğunu bilelim” dedi.   

Editör: TE Bilişim