PTT Uşak Başmüdürü İsmail Ertaş konuyla ilgili olarak yaptığı konuşmada yılbaşı nedeniyle 25-31 Aralık tarihleri arasında posta kargo gönderilerinde yüzde 25 indirimine gidildiğini hatırlattı. Ertaş yaklaşık 60 öğrencinin katıldığı etkinlik hakkında şunları söyledi; “Bugün Pembe Kule Anaokulu öğrencilerini misafir ettik. Minikler ailelerine yılbaşı kartlarını kendi elleriyle gönderdiler. Öğrenciler bir PTT şubesine belki ilk defa geldiler birçoğu da ilk kez bir mektup gönderdi. Mektup kültürünün küçük yaşlardan itibaren devam ettirilmesini önemli buluyorum bu anlamda hem onlar için hem bizim için güzel bir etkinlik oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Etkinlikte  PTT Uşak Başmüdürü İsmail Ertaş, Müdür Aydın Gedik ve Pazarlama Sorumlusu Gülsüm Çoşkun  tebrik kartlarını gönderen minik öğrencilere hediyeler verdi.

Montessori Vakfı Uşak Pembe Kule Anaokulu Müdürü Sevgi Yılmaz konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede sosyal sorumluluk projesi olarak Batman’daki bir köy okulunun ihtiyaç sahibi öğrencilerine velilerin kendi imkanlarıyla aldıkları malzemelerin gönderilmesi için Uşak Postanesine misafir edildiklerini söyledi. Yılmaz ; “ Çocuklarımız kendilerinin hazırladıkları yılbaşı kartlarını ailelerine gönderdiler. Hem mektup yoluyla iletişimi unutmamaları adına güzel bir etkinlik oldu.” Dedi.

Editör: TE Bilişim