Muhtarlığı bir gönül işi olarak düşündüğünü vurgulayan Uludağ seçildikten sonra da çalışmalarını bu doğrultuda yürüttüğünü söyledi. Vatandaşların muhtarlık kurumu gereksiz ve işe yaramaz olarak algıladığını belirten Uludağ muhtarların belediye ve vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüğünü, hayata geçirdiği projenin neler yapabileceğini göstermek için örnek teşkil ettiğini ifade etti. Zenginden alıp fakire vermek, onları mutlu etmek için böyle bir uygulama başlattığını aktaran Uludağ ; “ Bayramda insanların yüzünü güldürmek istedik. Muhtarlıkta hiç kimseyi kırmadan sabah 9 akşam 16 saatleri arasında hizmet veriyoruz. Bayramdan sonra da daha farklı şekilde projemiz devam edecek sadece giysi olmayacak. Uşak’ta görev yapan ve başka illere tayini çıkan kamu çalışanları bazı eşyalarını beraberinde götürmüyorlar buzdolabı, televizyon vs. gibi,  görüşmelerini yaptık bunlar muhtarlığımıza teslim edildiğinde mahallemizde bulunan ihtiyaç sahiplerini tespit ederek ihtiyaçları doğrultusunda bu eşyaları ulaştıracağız” dedi.

Başlatılan uygulamaya halkın yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Uludağ sadece Fatih mahallesinden değil kendisin tanıyanların ve sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara kayıtsız kalmayanların  projeye destek verdiğini söyledi. Uludağ; “Esnaf arkadaşlarımızdan bizimle görüşen bize yardımcı olanlar var özellikle terzi bir esnafımız ismini verilmesini istemedi ben ona buradan çok teşekkür ediyorum. Ayrıca belediyemize çok teşekkür ediyorum. Bizim uğraştığımız, gönderdiğim, yapılmasını istediğim her şey çok rahatlıkla yapılıyor tabi yapılmayan yerler de var fakat yapılan yerler çok. Ben Belediye Başkanımız Mehmet Çakın’a  ve fen işlerindeki bütün çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Daha da çok gideceğimiz yerler var, mesela bütün odalara giderek, onlarla görüşmeler yaparak garibanlar için yardım isteyeceğiz” şeklinde konuştu

Uludağ ihtiyaç sahiplerine de şu şekilde seslendi; “Muhtarlığımıza gelsinler, imkanlar dahilinde elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Sadece Fatih Mahallesinden değil bütün mahallelerde oturan ihtiyaç sahiplerine kapımız açık”

Editör: TE Bilişim