Konuyla ilgili olarak konuşan PTT Uşak Başmüdürü İsmail Ertaş 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT’nin İki asra yakın tarihini tecrübesiyle birleştirerek geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi. PTT AŞ. olarak yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarıyla, kaliteli ve güvenli hizmet anlayışıyla çalışmaya devam ettiklerini vurgulayan Ertaş; “Türkiye'nin en köklü kurumları arasında yer alarak, posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Posta sektörünün yanı sıra bugün bilgiyi anında paylaşabilen ve küreselleşen bir dünya pazarında söz sahibi olmak için iddialı olduğu sektörlere odaklanan bir kurum olmayı hedefliyoruz. Tüketicinin daima yanında olan gücünü tüketicimizden alan bir yaklaşımla, 43 bini aşkın çalışanımız ve 5 bini aşkın hizmet noktamız sayesinde “gidilmeyen yere gitmek ve olunmayan yerde olmak" ilkesini Türkiye'nin her köşesinde hayata geçiriyoruz.” Şeklinde konuştu.

“180 YIL ÖNCE ATILAN TOHUMLARIN MEYVELERİNİ ALIYORUZ”

Bir dünya markası olma yönündeki çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Ertaş , sektörel anlamda yeniliklerin öncüsü olan inovasyonu, Ar-Ge ve dijitalleşmeyi ön planda tutarak 180 yıl önce atılan tohumların meyvelerini aldıklarını söyledi. Ertaş; “Hizmetlerimizi teknolojik alt yapımızla güçlendirirken, aynı zamanda yurt içi pazarda rekabetin getirdiği avantajımızı sürdürüyor diğer yandan da uluslararası faaliyetlerle kurumumuzu bir adım öteye taşıyoruz.” Dedi.

“PTT PANDEMİ DÖNEMİNDE VATANDAŞIN YANINDA OLDU”

Salgın hastalıkla mücadele kapsamında da PTT olarak büyük bir özveriyle çalıştıklarını vurgulayan Ertaş; “ Bu süreçte büyük bir vefa örneği sergileyen PTT emekçileri, maske dağıtımından sosyal yardımlara, maaş ödemelerinden lojistik hizmetlere kadar birçok konuda vatandaşların yanında oldu.” İfadelerini kullandı.

“2023 HEDEFLERİMİZE DE SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

PTT’nin Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı göreviyle güçlü ve karar alıcı konumunu bir adım öteye taşıdığını ifade eden Ertaş  ülkemizi uluslararası platformlarda gururla temsil ettiklerini söyledi. Ertaş; “ Şirketimizin uzun yıllara dayanan tecrübe ve birikimini dünya posta sektörüne yön veren bir anlayışla birleştirerek görevimizi başarıyla yürütüyoruz.Her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren PTT Ailesi olarak, ülkemizi her alanda temsil etme anlayışımızı sürdürürken, 2023 hedeflerimize de sağlam adımlarla ilerliyoruz. Kuruluşumuzun 180’nci yıl dönümünü kutluyor bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyor görevlerinde başarılar diliyorum.” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim