Cumhuriyet İlkokulu 2/B sınıfı öğrencilerinden Ege Erköy (8) pul sergisine gelmekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Erköy; “ Buradaki pullar öyle normal pullar değil, eski zamanlarda kullanılan mektup pulları bunlar, burada bayağı o pullardan var hepsini anlatamayacağım ama hepsinde Türkiye Cumhuriyeti yazdığını söyleyebilirim.” Dedi.

Cumhuriyet İlkokulu 2/D sınıfında öğrenim görmekte olan Hazal Kara ise sergiyi çok güzel bulduğunu anlattı. Kara ; “ Burada eski zamanlardan kalma bir sür pul var fotoğraf var, dergiler var. En çok beğendiğim pul Atatürk pulu oldu” şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan PTT Uşak Başmüdürü İsmail Ertaş  23-27 Eylül tarihleri arasında  Uşak’ta ilk defa pul sergisi düzenlediklerini ve katılımdan memnun olduklarını söyledi.  Ertaş  konuşmasında ; “Burada tarih konulu, kronolojik, Atatürk, çocuk konulu pullarımızı sergiledik. Uşak’ın tarihi ve kültürel değerlerini yansıtan pullara yer verdik. Halkımızın pullarla ilgi ve alakalarının artması istiyoruz. Özellikle kişisel pul köşemizi bunun için oluşturduk. Kişisel pul çalışmalarımızı Uşak’ın kültürünü de ön plana çıkararak devam ettiriyoruz. Sergi çok güzel oldu, inşallah bu devam  edecek, Uşak’ı tanıtmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim