Uşak Üniversitesi’ne artan taleple birlikte Uşak bir öğrenci kenti haline geldi. Bu talep yoğunluğunu gören ve öğrenciler için harekete geçen Uşak Belediyesi, Meclisi Kararlarına istinaden Uşak’ta yaşayan öğrencilere kucak açarak hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik önemli bir adım attı.

Memleketim Uşak Öğrenci Kartı sahibi olmak için birkaç basit prosedürün yerine getirilmesi yeterli. Yapılması gereken tek şey, Uşak’ta okuyan Üniversite öğrencilerinin ikametgah adresini Uşak'a taşıması ve Belediyesi sitesinden indirecekleri başvuru formuyla Uşak Belediyesi'ne gelmek. Proje için oluşturulan özel masada gerekli işlemler yapıldıktan sonra edinilen kartla öğrenciler, Uşak Belediyesi'nin sosyal tesislerinden ve Belediye hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabiliyor. Toplamda birkaç saatte tamamlanan işlemler sonucunda alınan kartın sağladığı avantajlar;

Atapark Çayzade Cafe

Tiritoğlu Çayzade Cafe

Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi At Çiftliği Sosyal Tesisleri'nde

Kayağıl Termal Tesisleri'nde %15 indirim.

UşakSpor Maç Biletlerinde %25 indirim. Şeklinde sıralanıyor.

Projeyle ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, [email protected] adresine mail yollayabilir, Alo 153’ü arayabilir, www.usak.bel.tr adresini ziyaret edebilir veya Uşak Belediyesine bizzat gelebilirler.

Editör: TE Bilişim