MEHMETÇİK İÇİN TEK YÜREK

Kampüs Camii’nde kılınan öğle namazının ardından gerçekleşen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Duru ile Prof. Dr. Metin Gümüş, Genel Sekreter İbrahim Çalış, İl Müftü Yardımcısı İshak Göksel, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

 “Dualarımızla destek olacağız”

Rektör Prof. Dr. Savaş, yaptığı konuşmada askerimize ve ordumuza destek olmak için bir araya geldiklerini kaydederek, “Her koşulda ve her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız. Bizler Barış Pınarı Harekâtı’nın sonuna kadar destekçisiyiz. Bugün ve her daim edeceğimiz dualar ile tek vücut olarak Mehmetçiğimize destek olacağız. Allah ordumuza muvaffakiyet nasip eylesin. Bu uğurda şehit olan kardeşlerimize ve bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Onların ailelerine sabır ihsan eylesin. Gazilerimize acil şifalar nasip eylesin. Dün olduğu gibi bugün de ordumuz bütün dünyanın oynadığı oyunlara rağmen başarılı olacaktır.”dedi.

“Gençlerimize Büyük İşler Düşüyor”

Gençlere büyük işler düştüğünü ifade eden Prof. Dr. Savaş “Sizler yapabildiğiniz ölçüde, mesela sosyal medya hesaplarınız aracılığı ile Mehmetçiğimize ve ordumuza destek olabilirsiniz. Cenab-ı Hak, birliğimizi kaim ve daim eylesin. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Kur’an-ı Kerim okunarak şehitler için dua edildi ve lokma dağıtıldı.

Editör: TE Bilişim