Konuyla ilgili konuşan ve kampanyanın ilk kıvılcımını ateşleyenlerden biri olan  Mehmet Tetik (25) yaşanan afete kayıtsız kalmamak adına böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi. Vatandaşların bu konuda oldukça duyarlı olduğunu söyleyen Tetik yardımda bulunan herkese teşekkür etti. Tetik; “ Toplanan yardımları gönüllü arkadaşlarımızla yangından etkilenen yerlerdeki vatandaşlarımıza bizzat ulaştıracağız. Oradaki muhtarlarımızla görüştük onlar zaten yardıma muhtaç olanların listesini yaptılar.” Dedi.  Tetik, bütün Uşaklıları bu kampanyaya katılmaya davet etti.

“ACIYI HİSSETMEK İÇİN GÖRMEK LAZIM”

Transproter  Caravelle Team  Grup olarak Uşak’ta çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Bayram Özkan toplumsal olaylara duyarsız kalmamak adına bu kampanyaya destek verdiklerini belirtti. Kaşbelen Köyü (Mende) Muhtarlığına  ve Mende Atlı Cirit Spor Kulübü Başkanına teşekkür eden Özkan: “Biz de güçlerimizi birleştirerek toplayabildiğimiz kadar topladık. 100 adet Ramazan kolisi tarzından yardım paketi, 100 adet battaniye bir de almış olduğumuz karar üzerine toplanan parayı 500 TL’lik zarflar halinde hazırladık. Cumartesi günü gece 24:00’da Transproter ‘daki 14-15 kişilik bir arkadaş grubuyla yangın bölgesine hareket edeceğiz,  Pazar günü sabah orada olmayı planlıyoruz. Yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıktan sonra aynı gün akşam üstü geri inşallah geri döneceğiz. Oradaki arkadaşların dertlerini anlayabilmek ve çare olabilmek adına gidiyoruz, acıyı hissetmek için görmek lazım” dedi.

 “BUGÜN ONLARAYSA YARIN BİZE”

Transproter  Caravelle Team  Grup Başkanı Murat Çetin de yaşanan afetlere duyarsız kalınmaması gerektiğine vurgu yaptı. Çetin; “ Bugün onlaraysa yarın bize, güçlerimizi birleştirdik, elimizden gelen bütün yardımı ve desteği yangın bölgesindeki arkadaşlarımıza ileteceğiz” şeklinde konuştu.

Yardımda bulunmak isteyenler Uşak Merkez Kaşbelen (Mende) Köyü Muhtarlığına başvurabilir. Ayrıca  Bayram Özkan, Mehmet Tetik ve Murat Çetin’in sosyal medya üzerinden paylaştığı telefon numaralarını arayabilir.

HABER / BAYRAM KELEŞ

Editör: TE Bilişim