Diğer klip çekimlerine göre daha büyük bir ekiple çalıştığını belirten Ulucanlı'nın ekibinde Görüntü Yönetmeni Aykut Çekim, Yapım Asistanı Gamze Akıncı, Drone Operatörü Ahmet Ulukan, Sanat Yönetmeni Yrd. Can Hüseyin Çevik, Sanat Asistanı Çiğdem Abay, Makyaj ve tasarım Rüya Erçetin, Ulaşım ve Teknik destek İbrahim Eser Yüksel ve Bedri Eryiğit görev aldı. Oyuncu ekibinde ise  Tahir Kadir Ünal, Sidar Demir, Burak Günay, Aysel İçöz ve Bekir Koçan isimleri yer aldı.

Ulucanlı, "Uşak’ta keşfedilmesi gereken görsel güzellikler ve size inanıp sürecin tamamlanması için seferber olan güzel insanlar var. İnsan bulunduğu yerin ve şehrin imkanlarını kendilerinin yarattığına inandığını düşünüyorum. Halen öğrenim görmekte olduğum Uşak şehrinde projelerimi ve işbirliklerimi gerçekleştirmeyi seviyorum ve bunun diğer insanlar için teşvik edici olduğunu düşünüyorum." dedi.

Sibel Yıldız'ın ‘Hepsi Bu’ Klibi Erdem Müzik etiketiyle Müzik Play Dijital Platformunda yayınlandı.

Ulucanlı daha önce Uşak’ta iki  klip çalışması yapmıştı.  Müziği Uşak'lı sanatçı Savaş Yaman'a ait olan “Çakır Keyif” adlı şarkıya Uşak merkezde yer alan bir kitap kafede çektiği klip ile müzik dünyasındaki ilk profesyonel çalışmasına imza atan Ulucanlı İkinci olarak söz ve müziği Cengizhan Coşar'a, arenjesi Raşit Pekmezciye ait olan "Son" adlı müziğe Uşak’ın Banaz ilçesi Kızıcasögüt beldesinde çektiği klip ile adından söz ettirmişti.

Editör: TE Bilişim