Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Uğur Dümen Nadi Sancar ‘a ve yönetim kuruluna yaptığı çalışmalar için teşekkür ederken  Ali Karaoba ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Görev yaptığı süre müddetince elinden geldiği kadar partisinin hakkını her platformda korumaya çalıştığını vurgulayan Nadi Sancar: “ Bu süre içerisinde elbette ki hatalarımız, yanlışlarımız olmuştur ben bunun için herkesten özür diliyorum. Kalbini kırdığım arkadaşlarımız da vardır onlardan da ayrıyeten özür diliyorum. Yaşamım boyunca alabileceğim en onurlu görevi bana bahşettiniz bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Bir tercih hakkım olsaydı kendimden sonra yine Ali Karaoba derdim bunu da kongre sürecinde gösterdik. Biraz kırgınlık yaşandı hepinizin bildiği gibi ama bunlar bu süreçte maalesef olabiliyor. Ama ben yine benimle birlikte yol yürüyen ve bugüne kadarki çalışmamda bana destek olan tüm yol arkadaşlarıma  ve partili arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

Geneline bakıldığında seçim sürecinin sıkıntısız bir  şekilde geçildiğini aktaran Ali Karaoba ise İki yıl önce görevi devir ettiği Nadi Sancar ve Yönetim Kuruluna sarf ettikleri emekleri için  teşekkür etti.  Karaoba; “ Bu bir hizmet yarışıydı delegelerin taktiriyle bizler seçildik ve bu hizmete aday olduk.  Bugünden sonra önümüzde zorlu bir süreç var. Tek başımıza hiçbir şeyiz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebilirsek ancak başarılıyız. Bu açıdan ben  sadece bana oy verenlerin değil 8 bin kişinin il başkanıyım, bu partiye gönül veren herkesin il başkanıyım. Bu saatten sonra ben herkesin emrindeyim ama 8 bin kişinin de bu partinin emrinde olması gerektiğini düşünüyorum.  Nadi Başkan ne zaman arasa bir görev yüklese yapmaya çalıştım,  bu açıdan başta il başkanım Nadi Sancar olmak üzere CHP’ye gönül vermiş çeşitli kademelerde çalışmış tecrübeli ağabeylerimiz ablalarımız var bunların hepsinin deneyimlerinden yararlanacağıma söz veriyorum. Tek başıma bir karar almak istemiyorum birlikte yönetelim diyorum, artık ben olmayı bırakalım biz olalım diyorum, iktidar olalım diyorum”  şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim