Şimşirin açıklaması şu şekilde ; “ "İkinci devrenin ilk maçları bu hafta sonu itibariyle başladı. Devreden sonraki ilk maçlar hep zor olur diyorduk, hakikaten bu maçımızda bir hayli zor geçti. Devre arası kampının ikinci etabı olan Antalya kampında planlanan hazırlık maçımız vardı. Ancak hava şartları dolayısıyla maçımızı yapamadık ve iptal oldu. Bu bizden kaynaklanan bir sıkıntı değildi. Tabi bunun sıkıntısını yaşamış olduk.

Kahramanmaraşspor maçı, galibiyet serisine devam etmek açısından son derece önemli bir yere sahipti. Geride kapattığımız ilk yarının ardından maçın ikinci yarısına çok baskılı başladık ve 3-4 tane çok net gol pozisyonlarına girdik. Maçın 82. dakikasında beraberliği sağladıktan sonra, skor olarak öne geçebilir hatta ikinci golü biz de bulabilirdik. Ama talihsiz bir gol yedik. Devamında pozisyonlarımız da vardı ama olmadı. Bu oyunun karşılığı mağlubiyet olmamalıydı diye düşünüyorum.

Önümüzdeki hafta oynayacağımız Velimeşespor maçı bugünkü sonucun ardından iyice önem kazandı. Kendi seyircimizin önünde, sahamızda oynayacağımız maçtan mutlak galibiyetle çıkmak istiyoruz."

Editör: TE Bilişim