Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, termal tesisin apart bölümlerinin bir kısmının bu tarihte vatandaşların kullanımına açılacağını duyurdu. Hisar Kaplıcalarındaki çalışmalarla ilgili belediyenin sosyal medya hesaplarından video paylaşan Başkan Erkan Kara, yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
Daha önce piknik alanları ve aquaparkı hizmete açtıklarını ifade eden Kara, termal otelin de 9 Kasım itibarıyla misafirlerini ağırlamaya başlayacağını açıkladı. Tesis bünyesindeki restoran, kapalı düğün salonu ve toplantı salonunda yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirten Kara, piknik alanlarına yeni ahşap kamelyalar kazandırdıklarını söyledi.
Yeşillendirme çalışmalarının da sürdüğünü aktaran Kara, Hisar Kaplıcalarını bölgenin cazibe merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Piknik alanlarının yeşillendirilmesine başladık. Bundan sonraki süreçte bakımsız olan piknik alanlarımız var; burası mangalın yapıldığı dumanlı alanımız. Diğer tarafta yine restoranın olduğu yerde dumansız bir piknik alanı kısmını da bitirdik. Bunun yanında restoranımız bitti ve bununla beraber büyük salonun konseptinde, hem konferans hem de toplantı salonu konseptlerinde çok amaçlı bir salonu inşallah hemşerilerimizle oluşturacağız” dedi.
“Buradan şu müjdeyi vermek istiyorum; 9 Kasım 2026 tarihinde otel ve otel altındaki 28 tane apart daire kısmını hayırlısıyla vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz” diyen Kara, 26 Şubat'tan bu yana çalıştıklarını ve söz konusu alanda temelin Temmuz 2026'da atıldığını kaydetti. Kara, “Hızlı bir şekilde inşallah bir sene zarfında da kaplıcanın tüm kısmını bitirmiş olacağız. Kaplıcamızın hamam kısmının ihalesini yaptık, inşallah onu da 2027 Ocak gibi faaliyete açacağız” ifadesini kullandı.




