Uşak’ta dün yoğun yağmur görüldü ve yağışın ardından kentteki bazı bölgelerdeki yol çalışmaları tamamlanmadığı için ortalık çamur içinde kaldı. Yağmurdan sonra Ege’de Yenigün İHS’ye ulaşan Cumhuriyet Mahallesi 2’inci ve 6’ıncı Yıldız Sokak sakinleri, yollarının yapılmamasından dolayı mağduriyet yaşadıklarını kaydetti.

HER YAĞMURUN ARDINDAN SOKAKLAR ÇAMUR OLURKEN, TAŞ PARKE VEYA ASFALT ATILMASI BEKLENİYOR
Vatandaşlar, belediyenin burada bir asfaltlama çalışması yapması gerektiğini ve büyük mağduriyet yaşadıklarını aktardı. Bölge sakinlerinden B.M.E., “Her yağmurun ardından evlerimizi çevreleyen sokaklar çamur içinde kalıyor ve bu durumdan büyük mağduriyet yaşıyoruz. Belediye yetkililerinin acilen bu konuda bir çözüm üretmesini bekliyoruz ve sokağımızda her yağmurun ardından yaşanan bu durumun tekrarlanmamasını istiyoruz” dedi.

HALK KONUTLARINDAKİ 12 NUMARALI OTOBÜS DURAĞININ CAMLARI KIRIK
Öte yandan Halk Konutları’ndaki bir sıkıntısını belirten D.P.K. de burada bulunan 12 numaralı otobüs durağının camının kırık olduğunu ve çocukların burada ellerini kesebileceklerini kaydetti. D.P.K., bu sorunun çözümü için Uşak Belediyesi yöneticilerinden destek beklediğini kaydetti.




