Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik abonelik işlemleri, satış, faturalama ve tahsilat hizmeti veren Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende (OEPSAŞ), farklı meslek gruplarının ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirmek amacıyla Enerjide Birlik Projesi’ni başlattı. Projenin ilk iş birliği protokolü, Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası ile imzalandı. Protokole OEPSAŞ Eskişehir İl Müdürü Özlem Coral Köp ve Satış Yöneticisi Mahmut Polat ile Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Murat Arnik ve Yönetim Kurulu Üyesi Abidin Batur Öngel imza attı. İş birliği kapsamında yıllık elektrik tüketimi 15 bin kilovat saatin üzerinde olan oda üyelerine avantajlı fiyat seçenekleri sunulacak. Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Üyeleri, kampanyaya 1 Eylül 2027 tarihine kadar başvurabilecek. Her üye için bir yıllık dönem, sözleşmesinin başladığı tarihte devreye girecek.
TAMER AKASLAN: “PROJEMİZİ BEŞ İLİ KAPSAYAN BİR İŞ BİRLİĞİ AĞINA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”
Proje ve iş birliği hakkında bilgi veren OEPSAŞ Direktörü Tamer Akaslan, “Enerjide Birlik Projesi ile meslek kuruluşlarının temsil gücünü, kurumumuzun sektörel deneyimi ve hizmet altyapısıyla buluşturan yeni bir iş birliği modeli oluşturuyoruz. Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası, projemizin ilk paydaşı olarak bu modelin hayata geçmesine öncülük etti. Sayın Murat Arnik’e ve oda yönetimine vizyoner yaklaşımları için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde farklı meslek odalarıyla yeni protokoller imzalayarak projemizi hizmet verdiğimiz beş ilde yaygınlaştırmayı ve bu sayede daha fazla esnafa ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.
ÜYELERİMİZİN REKABET GÜCÜNÜ DESTEKLİYORUZ
Eskişehir Lokantacılar ve Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Murat Arnik iş birliğine ilişkin değerlendirmesinde, “OEPSAŞ ile gerçekleştirdiğimiz bu çalışma kapsamında, gerekli tüketim şartlarını karşılayan üyelerimize bir yıl boyunca avantajlı fiyat seçenekleri sunulacak. Üyelerimizin işletme giderlerini azaltmaya ve rekabet güçlerini desteklemeye yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. İş birliğinin üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.




